HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul'dan eşsiz kar manzaraları

Kaynak:
- Güncelleme:
İstanbul'dan eşsiz kar manzaraları

Magazin Haberleri  / 

Geçen haftalarda İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı trafiği ve hayatı olumsuz etkilemişti. İstanbul bugüne de kar yağışı ile başladı. Yağışın ilerleyen saatlerde etkisini arttırması bekleniyor.

Geçen haftalarda İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı bu hafta da devam ediyor. Kar yağışı kiminin hayatını olumsuz etkilese de kimileri için de bulunmaz bir nimet oluyor. O nimetlerden istifade edenlerden biri de fotoğraf sanatçısı Ayşe Gül Ayanoğlu.

AYŞE GÜL AYANOĞLU'NUN OBJEKTİFİ'NDEN İSTANBUL'DAN KAR MANZARALARI nbsp;(FOTO GALERİ)

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI
İstanbul'da kar yağışı başladı. Kentin yüksek bölgelerinde yağan kar, diğer bölgelerde yağmurla karışık şekilde etkili oluyor. nbsp;
nbsp; Bir süredir etkili olan sıcak ve yağışsız hava yerini yağmur ve kara bıraktı. Günün ilk dakikakalarında karla karışık yağmur şeklinde başlayan yağış, ilerleyen saatlerde, kentin yüksek bölgelerinde kar yağışına dönüştü. nbsp;

Magazin
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...