Başbakan'dan 14 Aralık açıklaması

Başbakan'dan 14 Aralık açıklaması

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Rize'de yaptığı konuşmada 14 Aralık operasyonu ve AB'nin eleştirilerini değerlendirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu bu haftaki yurtiçi ziyaretini Rize'ye yaptı.Rize'de partililere seslenen Başbakan "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için her yolu denediler. Bizim başımızı öne eğdiremediler. Bir daha kardeşlerimizin başını öne eğdirecek hiçbir zulme izin vermeyeceğiz." dedi. nbsp; nbsp;İşte o konuşmadan satır başları...

"Dini görünüm altında paralel bir çeteyi devreye sokturlar. nbsp;Son 1,5 yıl içinde 2011 seçimlerinde engelleyemedikleri AK Parti'yi engellemek için çeşitli tuzaklar kurdular. Onlar kapalı kapılar ardında bu tuzakları kurarken, zillet içinde vatandan uzakta vatan aleyhine beddualar yaparken aziz milletimiz AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız için dualar ediyordu.
"HER TÜRLÜ OYUNU , TUZAĞI KURDULAR"
Her türlü oyunu her türlü tuzağı kurdular. Bütün partiler bir araya geldi, çatı aday çıkardılar. Onlar çatı dayla uğraşırken biz milletin kendisi ile yol yürüme kararlılığı gösterdik. nbsp;Bizim başımızı öne eğdiremediler. Bir daha kardeşlerimizin başını öne eğdirecek hiçbir zulme izin vermeyeceğiz.

##tgvideo##
"KILIÇDAROĞLU O DAR AKLI İLE..."
AK Parti içinde acaba farklı kanaatler sergilenir mi, bir sarsıntı olur mu? dediler. 3 ay geçti tek bir gönül kırıklığı oldu mu? Sayın Kılıçdaroğlu bütçe görüşmelerinde o dar aklı ile aramızda fitne çıkarmak istedi. Sayın Cumhurbaşkanı ile aramızdaki dava arkadaşlığıdır, bu dünyada bitmez, dünya ahiret kardeşlik davamızdır. "
"DAHA ŞİŞLİ'Yİ İDARE EDEMİYORSUNUZ
Kılıçdaroğlu bir kez daha düşünsün. Bri tarafta AK Parti var bir tarafta Şişli Belediyesi'nde olduğu gibi birbirlerini tehdit edenler var. nbsp;Şişli olaylarından sonra 4 dakika yönetimde bulunsalar koltuklarına göz dikiyorlar. Siz bırakın Türkiye'yi bırakın İstanbul'u Şişli'yi bile yönetemiyorsunuz.
Bir milletvekili itirafta bulundu. Geçmişte cemaatle işbirliği yapmakla hata ettik dedi. Bu topraklarda siyasi partiler kirli koalisyon kurdular. Yine harekete geçtiler. CHP, HDP ve diğer çevreler 'yeni bir koalisyon oluşturabilir miyiz?' Hepsi bir araya gelse AK Parti olabilir mi?
"HERKES HESABINI VERECEK"
14 Aralık'ta yargının başlattığı sürece AB Pazar günü olayın aslını bilmeden, araştırmadan Türkiye'yi kınayan açıklamalar yaptı. İçeride ve dışarıda oynan oyun açık. Eğer hukuk devleti varsa bırakın yargı süreci işlesin. Kimse gazeteci olduğu için gözaltında değildir.Bu hükümetin veya herhangi bir siyasinin müdahil olduğu bir dava değildir. Bu vatandaşlarımız tarafından gelen bir şikayetin emniyetçe değerlendirilmesidir. Türkiye her açıdan özgürlükler ülkesidir. Bu özgürlükler de Ak Parti iktidarları döneminde sağlanmıştır. Bu toplmumda hiç kimse hesap vermez durumda değildir. herkes yaptığının hesabını verecek. nbsp;Türkiye'de milli iradeye yapılan her kumpasın hesabı sorulacaktır. Yargı ve emniyet için örgütlenenlerden de bunların hesabı sorulur"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...