Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu bu soruyu cevapsız bıraktı

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu bu soruyu cevapsız bıraktı

Politika Haberleri  / İHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin Fethullah Gülen hakkında çıkan yakalama kararıyla ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak üzere geldiği İzmir'de öğrencilerle bir araya geldi. Buca Belediyesi'nin online eğitim sistemi projesi kapsamında 1. ve 8. sınıf çocuklarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, öğrencilerle tek tek sohbet etti.
"KEMAL AMCANA SÖZ VER"
Öğrencilere tek tek ideallerini ve notlarını soran Kılıçdaroğlu bir öğrencinin 'Avukat olmak istiyorum' sözlerine karşılık 'Çok güzel yani birilerinin haklarını savunacaksın' dedi. Öğrencilere matematik ders notlarını da soran Kılıçdaroğlu, bir öğrencinin matematik dersinin 4 olduğunu söylemesi ile 'Kemal Amca'na söz ver, onu 5 yapacaksın' diye tembih etti.
Projeyi olumlu karşıladıklarını ve toplamda 49 bin 100 öğrencinin yararlanacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, öğrencilere ve öğretmenlere aktivasyon kartlarını da dağıttı.
49 BİN 100 ÖĞRENCİYE ONLINE EĞİTİM
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise "Toplamda 90 hektar 165 bin ağaç kesilmesin diye ailelerin cebinden 20 milyon TL çıkmasın dye eğitimi evlerine getirdik. Bugün 49 bin 100 öğrencimizi temsilen 10 gencimiz burada ve 3 bin öğretmenimizi temsilen de iki eğitimci öğretenimiz var. Bu verdiğimiz katkılarla artık Buca'da 1 sınıftan 8'inci sınıfa kadar yerinde eğitimi sağlayacağız" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, ardından Ege Üniversitesi Sosyoloji Bölümü tarafından düzenlenen ve akademisyenlerle bir araya geldiği çalıştaya katıldı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...