Sırrı Süreyya Önder'in gözyaşları

Sırrı Süreyya Önder'in gözyaşları

Politika Haberleri

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde canlı bomba saldırısında yaşamını yitirenlerin cenazeleri HDP il binasının önündeki törenin ardından evlerine götürüldü.

Burada helallik alındıktan sonra cenazeler, Şeyh Edebali Camii'ne getirildi. Camiideki törene HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, TBMM Başkanvekili ve Van Milletvekili Yurdusev Özsökmenler, HDP Grup Başkanvekili ve Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken, HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca, Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, Mardin Milletvekili Mithat Sancar ile CHP Bursa Milletvekilleri Ceyhun İrgil, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal, CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, Bursa Abhaz Dernekleri Federasyonu Başkanı Cengiz Koç katıldı.
nbsp;
ANNEANNEDEN GÖZYAŞI nbsp;
nbsp;
Demirtaş ve beraberindekiler Metin Kılıç ve kızı Sinem Kılıç'a taziyede bulundular. Camiye giren vatandaşlar polis ve HDP'liler nbsp;tarafından arandı. Ferdene Kılıç'ın annesi Yüksel Turan hem kızının, hem de torunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. nbsp;Namaz sırasında Sırrı Süreyya Önder gözyaşlarını tutamazken, Demirtaş, cenaze namazının ardından tabutların taşınmasına yardım etti. nbsp;Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan Kılıç'ın cenazeleri Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...