CHP ve MHP'ye 'terör' brifingi

/ Kaynak: İHA
CHP ve MHP'ye 'terör' brifingi

Politika Haberleri  / İHA

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığındaki heyet, Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek

Heyet, Türkiye genelinde ve sınır ötesinde yürütülen terör operasyonlarına yönelik liderlere bilgi verecek.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevlendirdiği güvenlik heyeti ilk olarak saat 16.00'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelecek ardından MHP Genel Merkezi'ne geçecek olan heyet, saat 18.00'da MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye son bilgiler aktaracak. HDP'nin ise terör operasyonları kapsamında bilgilendirilecek partiler arasında yer almadığı öğrenildi.


Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığındaki heyette Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler bulunuyor.


Başbakan Ahmet Davutoğlu dün Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi telefonlar arayarak terör operasyonlarıyla ilgili bilgi vermişti.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...