Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kılıçdaroğlu AK Parti'den neler bekliyor?

Kılıçdaroğlu AK Parti'den neler bekliyor?
Fotoğraf Başlığı Kiliçdaroglu AK Parti'den neler bekliyor?

AK Parti ile koalisyon görüşmelerine 14 ilke ile başlayan CHP, "olmazsa olmaz" 5 yeni hedef belirledi.

Kaydet
a- | +A
CHP ile AK Parti arasında görüşmeler sürerken 5 yeni hedef belirleyen CHP yönetimi bu hedeflerin gerçekleşmesinde ısrarlı olma kararı aldı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP ile görüşmeleri yürüten heyetten, görüşmeler hakkında bilgi aldıktan sonra MYK toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu, CHP'nin yeni 5 ilkesi konusunda CHP yöneticilerini bilgilendirdi.

5 YENİ HEDEF

Edinilen bilgilere göre, Kılıçdaroğlu 5 hedefi, "Eğitim, dış politika, Kürt sorunu, anayasa ve ekonomi" diye saydı. Kılıçdaroğlu, bu konularda CHP'nin görüşleri çerçevesinde bir uzlaşma sağlanmaması durumunda koalisyonda olmayacağını söyledi.


Kılıçdaroğlu "eğitim" başlığı altında 4+4+4'e son verilmesini, tüketen ekonomiden üreten ekonomi modeline geçilmesini ve gelir dağılımındaki adaletsizliğin giderilmesini yeni hedefler olarak sıraladı.


Kaynak : Vatan
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.