Koalisyon görüşmesi bu öneriden sonra bitti

Koalisyon görüşmesi bu öneriden sonra bitti

Politika Haberleri

AK Parti-CHP arasındaki 1.5 saat süren koalisyon görüşmesinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Radikal'de yer alan habere göre Ak Parti'nin CHP ile 1 yıl süreli seçim hükümeti önerisinde bulunduğu CHP'nin ise bu teklife 4 yıl süreli reform hükümeti önerisi ile karşılık verdiği öne sürüldü. Görüşmenin burada düğümlendiği iddia edildi. Türkiye'nin günlerdir beklediği koalisyon görüşmesi Ankara Palas'ta yapıldı. Görüşme sonrası ortak açıklama yapılmadı. Reuters, CHP kaynaklarına dayandırarak görüşmenin olumsuz sonuçlandığını duyurdu. AK Parti kaynakları "Görüşme olumsuz, 3 ay içinde seçime gidiyoruz" açıklaması yaptı. AK Parti-CHP arasındaki 1.5 saat süren koalisyon görüşmesinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
AK PARTİ 1 YIL, CHP 4 YIL İSTEDİ
AK Parti'nin CHP ile 1 yıl süreli seçim hükümeti önerisinde bulunduğu CHP'nin ise bu teklife 4 yıl süreli reform hükümeti önerisi ile karşılık verdiği öne sürüldü. Görüşmenin burada düğümlendiği iddia edildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...