'Sümeyye Erdoğan'la ilgili iddiaya bakanlardan sert tepki

/ Kaynak: DHA
'Sümeyye Erdoğan'la ilgili iddiaya bakanlardan sert tepki

POLİTİKA Haberleri  / DHA

Sümeyye Erdoğan'la ilgili iddialara Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'dan tepki geldi.

"SÜMEYYE ERDOĞAN KARDEŞİMİZE YAPILAN BU ALÇAK SALDIRIYI LANETLİYORUM"
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal tarafından ortaya atılan; Lazika İslam Emirliği tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu iddiasına, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan tepki geldi. Çavuşoğlu Twitter adresinden konuya ilişkin, "Haysiyet ve ahlak yoksunu olanların Sümeyye Erdoğan'a attıkları iftira ile aşağılıkların en aşağı mertebesine inme hevesleri ibretliktir. Sümeyye Erdoğan kardeşimize yapılan bu alçak saldırıyı lanetliyorum. Bu ahlaksızlığın millet nezdinde gereken cevabı alacağı bilinmelidir" diyerek tepki gösterdi.


"SÜMEYYE ERDOĞAN'A SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPILAN ÇİRKİN, AHLAKSIZ SALDIRILARI ŞİDDETLE KINIYORUM"
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da konuya ilişkin, "Sümeyye Erdoğan'a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin ve ahlaksız saldırıları şiddetle kınıyorum. Herkesi kadın haklarına saygılı olmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyorum" diyerek tepki gösterdi.
POLİTİKA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...