Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'na sert çıktı!

/ Kaynak: AA
Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'na sert çıktı!

POLİTİKA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızına yönelik ahlaksızca söylemlerde bulunanlara Başbakan Davutoğlu'ndan da sert kınama geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik sözlerini sert dille eleştiren Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu göreve çağırdı. 


AKİM ödül töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu ile son iki buçuk aydır, son derece nazik, nezaket kuralları içerisinde görüşmeler yaptık. Karşılıklı olarak birbirimizi tanıdık, ailelerimizden bahsettik. Şimdi kendisine sesleniyorum, bu milletvekilinin haddini siz bildirin. İnsanların aileleriyle siyasilerin aileleri üzerinden bir takım oyunlara kalkışan bu insanların haddini siz bildirin. Ama siz bildirmezseniz biz had bildirmeyi de biliriz" dedi. 


Davutoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu'na bir çağrıda bulunmak istiyorum burada. Günlerdir bize siyasi ahlaktan bahsedenler, bir CHP milletvekilinin irfan, ahlak sahibi bir genç hanımefendiye dönük yaptığı çirkin iftira konusunda sessiz kalıyorlar. Cumhurbaşkanımızın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan'a dönük olarak yürütülen bu alçakça kampanya her şeyden önce siyasi ahlaksızlığın en çarpıcı örneğidir" ifadelerini kullandı.

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...