Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet Bahçeli'den Dağlıca açıklaması

Devlet Bahçeli'den Dağlıca açıklaması

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri Bahçeli, Dağlıca saldırısı için "Sözün anlam kaybettiği gündeyiz" açıklaması yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırının ardından yaşanan çatışma ile ilgili yazılı açıklama yaptı.  Bahçeli, ""Türk milleti Dağlıca'yla ilgili gizlenen, saklanan, üzeri örtülen tüm gerçekleri duymak, öğrenmek ve bilmek istemektedir. Hükümet şehitlerimizin sayısını derhal açıklamak ve doğruları kamuoyuyla paylaşmak durumundadır" açıklamasında bulundu.


"BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK, TÜRK MİLLETİNİ BİR KEZ DAHA CANEVİNDEN VURMUŞTUR"


Bahçeli, "Dün, Hakkari ili Yüksekova-Dağlıca yolunun ulaşıma açılması amacıyla sürdürülen operasyonlar esnasında, yere tuzaklanan el yapımı bombaların teröristler tarafından patlatılması sonucunda ağır kayıp ve zayiatlar verilmiştir. Bölücü terör örgütü PKK, Türk milletini bir kez daha canevinden vurmuştur. 20 Temmuz'dan bu tarafa bir yanda polislerimiz, diğer yanda Mehmetçiklerimiz artan ve azgınlaşan hain saldırıların kurbanı olmuşlardır. Dağlıca saldırısının detayları hakkında doyurucu, soru işaretlerini giderici resmi bir açıklama yapılamasa da, şehit sayımızın korkunç seviyelerde olduğu anlaşılmaktadır. Nitekim medya vasıtasıyla sızdırılan haberler kahredici boyuttadır. Meselenin tuhaf ve ibretlik yanı ise AK Parti-PKK hükümetinin Dağlıca saldırısının içyüzünü açıklamakta ayak sürümesi, çekingen davranmasıdır. Çözüm süreci için baldıran zehri içmeye razı olan Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırısından nemalanmanın, siyasi rant ve fayda devşirmenin hayasızca peşindedir" dedi.


"DAĞLICA BU VAHİM TABLONUN MİLLİ GÖNÜLLERİ KAVURAN SON HALKASIDIR"


Bahçeli, "Türk milleti iktidara çöreklenmiş küçük bir azınlığın, köksüzlüğün dibine inmiş sonradan görme elit bir tabakanın adeta tutsağıdır. Bu taşınması mümkün olmayan, gün be gün maliyeti kabaran siyasi yük Türkiye'ye imhaya sürüklemektedir.


Geldiğimiz bu aşamada, çözüm denilen çözülmenin, PKK'yı silahlandırma ve saldırı konumuna getirme süreci olduğu somutlaşmıştır.


"GEÇEN HER SAAT BİRİKEN MİLLİ ÖFKEYİ DAHA DA ŞİDDETLENDİRECEK"


Bahçeli, "Türk milleti Dağlıca'yla ilgili gizlenen, saklanan, üzeri örtülen tüm gerçekleri duymak, öğrenmek ve bilmek istemektedir.
Hükümet şehitlerimizin sayısını derhal açıklamak ve doğruları kamuoyuyla paylaşmak durumundadır. Geçen her saat biriken milli öfkeyi daha da şiddetlendirecek, toplumsal tepki ve infial dalgası ülkemizi kontrolsüz bir mecraya savuracaktır. Hiç kimse, hiçbir şuursuz iktidar görevlisi, milli heyecanı törpüleme ve terbiye etme ahlaksızlığına tevessül etmemelidir. Aziz milletimiz acısını saracak, yasını hakkıyla sahiplenecek ve hainlerden mutlaka hesap soracaktır. Milliyetçi Hareket Partisi; büyük milleti, tüm teşkilat ve mensuplarıyla kenetlenmiş halde gelişmeleri takip etmektedir. Sözün anlamını kaybettiği günlere gelinmiştir. Yalan ve bahane üretiminin son durağı da geçilmiştir. Dağlıca'daki hain saldırıyı lanetliyor, henüz sayısını bilemediğimiz tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağolsun, vatan sağolsun" dedi.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...