Davutoğlu'ndan terörle mücadele vurgusu

/ Kaynak: İHA
Davutoğlu'ndan terörle mücadele vurgusu

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ile düzenlediği toplantıda terörle mücadele vurgusu yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ile basın toplantısı düzenledi.

Başbakan'ın konuşmasından satır başları; 

Suriyeli mülteciler krizi Avrupa kapılarına dayandı. Çözüm için istişarelemiz sürecek.PKK terörüne karşı omuz omuza olunmalı. AB Konseyi Başkanı Donald Tusk: AB, PKK terörüne karşı mücadelede kararlıdır. Çözüm sürecinin tekrar başlaması gerektiğini vurguladım. İşbirliği ve birliktelik her zaman rehberimiz olmalı.

DAVUTOĞLU BÜYÜK OPERASYONU AÇIKLADI

Davutoğlu'nun konuşmasında, Kuzey Irak'a hava operasyonu düzenlendiğini ve dün ve bugün de devam eden operasyonlarda terör örgütüne darbe vurulduğunu açıkladı.

Bu konu zamana bırakılacak, ertelenecek bir konu değildir, aksine dakika bile kaybetmeksizin Suriyeli, Iraklı, Libyalı mülteciler konusunda Türkiye'nin ve Avrupa Birliği'nin ortak tavır alması önem taşır.Bu mücadeledeki kararlılığımız herkes tarafından bilinmelidir. Nitekim Türkiye'nin Kuzey Irak'taki operasyonları da dün ve bugün hava operasyonları devam etmiştir ve çok etkin bir şekilde hedeflere dönük olarak neticeler elde edilmiştir.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...