Binali Yıldırım MKYK listesinde

/ Kaynak: İHA
Binali Yıldırım MKYK listesinde

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti'nin MKYK'da yer alan isimleri belli oldu. Üç dönem kuralına takılan birçok isim AK Parti'nin 50 kişilik en üst karar organında yer aldı.

AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlık için adı geçen Binali Yıldırım, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu listesinde yer adı. Üç dönem kuralına takılan birçok isim AK Parti'nin 50 kişilik en üst karar organında yer aldı. Mehmet Ali Şahin, Mevlüt Çavuşoğlu, Nurettin Canikli, Bekir Bozdağ, Faruk Çelik, Ömer Çelik, Mehdi Eker yeni yönetimde yer alıyor. Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ da yeniden AK Parti'nin yönetimine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üç danışmanı Binali Yıldırım, Burhan Kuzu ve Bülent Gedikli MKYK listesinde yer alıyor. Ayşenur Bahçekapılı da MKYK'da yer alan isimlerden oldu.
31 isim, partinin MKYK listesinde artık yer almıyor. Bu isimler arasında, Bülent Arınç, Ali Babacan, Beşir Atalay, Hüseyin Çelik, Abdulkadir Aksu, Mehmet Şimşek, Sadullah Ergin yer alıyor.
Genel Sekreter Haluk İpek ve 4 Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Nurettin Nebati, Yasin Aktay ve Ekrem Erdem liste dışı kaldı. 7 Genel Başkan Yardımcısı ise yerini korudu.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...