Onlar da AK Partiyi destekleyecek

/ Kaynak: AA
Onlar da AK Partiyi destekleyecek

POLİTİKA Haberleri  / AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'dan çarpıcı açıklamalar. 'Ülkücü, milliyetçi kimliğinde olan arkadaşlarımız da AK Parti'yi destekleyecekler'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti'ye toplumun her kesiminden geniş katılımların olduğunu belirterek, "AK Parti'ye katılmayıp da ülkücü, milliyetçi kimliğinde olan arkadaşlarımız da Çarşamba günü bir deklarasyon yayınlayarak AK Parti'yi destekleyeceklerini söyleyecekler" dedi. Özdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her yerinde AK Parti'ye büyük bir teveccüh olduğunu bildirdi. Partilerin bir araç olduğunu, asıl amacın Türkiye'nin zenginliği, mutluluğu, ekonomik ve siyasi istikrarını yakalayarak dışarıda itibarlı bir ülke haline gelmesi olduğunu vurgulayan Özdağ, bu doğrultuda düşünenlerin AK Parti'ye katıldığına dikkati çekti. Özdağ, geçmişte Muhsin Yazıcıoğlu'nun liderliğindeki Büyük Birlik Partisi'nde birlikte siyaset yaptığı kişilerin de AK Parti'ye teveccüh gösterdiğine işaret ederek kendi hür iradeleriyle AK Parti'yi tercih eden bu arkadaşlarından 17'sine Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önceki gün gerçekleşen Buca mitinginde AK Parti rozeti takıldığını hatırlattı.
Özdağ, şöyle konuştu:


"Aynı zamanda AK Parti'ye katılmayıp da ülkücü, milliyetçi kimliğinde olan arkadaşlarımız da çarşamba günü bir deklarasyon yayınlayarak AK Parti'yi destekleyeceklerini söyleyecekler. Türkiye'nin her yerindeki Alperen Ocakları'ndan, Büyük Birlik Partisi'nden, Saadet Partisi'nden, MHP'den katılımlar da var. Pazartesi günü de aynı şekilde eskiden birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızdan da Kütahya'da bir katılım olacak. Aklın yolu birdir.


HDP'nin seçim barajını aşması için ne kadar Marksist, Leninist, ne kadar LGBT'li varsa hepsi HDP'ye oy verdiler. Yani Türkiye'de HDP'de birleşebilenler varken AK Parti'de de birleşebilenlerin olduğunu göstermek gerekiyor. Devlet Bahçeli'nin 'hayırcı' tutumu nedeniyle MHP'nin tabanında da çok ciddi şekilde sessiz yığınlar AK Parti'ye oy verecekler. Saadet Partililer, Büyük Birlik Partililer, bir önceki seçimde HDP'ye oy veren Müslüman Kürtler ve Demokrat Kürtlerin de AK Parti'ye oy vereceğini tahmin ediyoruz. Yerli ve milli olan solcular da AK Parti'ye oy verecekler. Çünkü Türkiye'de sosyal devlet anlayışını hakim kılan bir parti var, o da AK Parti'dir."


- "Takım tutar gibi"
AK Parti'ye katılımların artarak süreceğini belirten Özdağ, birilerinin eski alışkanlıklarını terk etmesini, parti değiştirenlere "hain" denmemesi gerektiğine değinerek, 'takım tutar gibi parti tutma' döneminin geride kaldığını dile getirdi.


Türkiye'de son 13 yılda istikrarı sağlayan partinin AK Parti olduğunu vurgulayan Özdağ, şunları kaydetti:
"AK Parti vesayetlere karşı durdu. Zaten Muhsin Yazıcıoğlu'nun, milliyetçilerin hayali de vesayetçileri yıkmak, Türkiye'yi büyük Türkiye yapmaktır. Bugün de Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın başlattığı, büyük başarılara imza attığı dönemin ardından Azerbaycan'ın ilk devlet başkanı Resulzade'nin ifadesiyle 'bir kez yükselen bayrak, bir daha inmez.' Bunu diyen Sayın Ahmet Davutoğlu'yla bu bayrak yükselmeye devam ediyor. Partiler fanidir, ebedi olan vatanımızdır, devletimizdir, bayrağımızdır, mukaddesatımızdır, davamızdır."

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...