Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Sorumluluk almaktan kaçtılar'

/ Kaynak: İHA
'Sorumluluk almaktan kaçtılar'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Lütfi Elvan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sorumluluk almaktan kaçtıklarını söyledi.

Mezitli ve Yenişehir AK Parti İlçe teşkilatları tarafından Yenişehir Fuar Alanı'nda düzenlenen 'Mezitli ve Yenişehir Bakanıyla buluşuyor' adı altında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Elvan, Mersin'e kavga etmek için değil, hizmet etmek için geldiğini söyledi.
"TUĞRUL TÜRKEŞ ÜLKESİ İÇİN SORUMLULUK ALDI"
Koalisyon görüşmeleri ve geçici hükümet kurulması aşamasında yaşananları anlatan Elvan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sürekli 'hayır' dediğini hatırlatarak, MHP ve CHP'nin geçici hükümete bakan vermek istemediğini, buna rağmen Tuğrul Türkeş'in, "Ben bu ülke için çalışmaya varım. Anayasa bunu emrediyor. Ben ülkeme hizmet etmek istiyorum" dediğini ifade etti. Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sorumluluk almak istemediğini savunan Elvan, "'Biz tribüne oturacağız, gelişmeleri seyredeceğiz' dediler ve ülkedeki kaos ve terör ortamını film izler gibi seyrettiler. Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiği dönemde iki lider sorumluluk almaktan kaçtılar. Madem ki, iktidar olma niyetiniz yoktu, neden bu partilerin başındasınız çok merak ediyorum" diye konuştu.
"UYANIK OLMAMIZ LAZIM"
Daha sonra Mersin Doğu Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret eden Elvan, üyelerin sorun ve taleplerini dinleyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Terörün dini, imanı ve ideolojisinin olmadığını dile getiren Elvan, "Terör insan tanımaz. Terör için insanın önemi, değeri yoktur. Ülkemizi karıştırmaya çalışanlar, ülkemiz üzerinde oyun oynamaya çalışanlar bu örgütleri kullanıyorlar. Maalesef bundan sonra da kullanmaya devam edecekler. Bizim uyanık olmamız lazım. Milli birlik ve bütünlüğümüzü, kardeşliğimizi zayıflatacak, bizi birbirimize düşürecekler karşısında hep birlikte tek vücut olmalıyız ve bu mücadeleyi hep birlikte sürdürmeliyiz. Bu ülke hepimizin. Biz etle tırnak gibiyiz. Bizi birbirimizden ayıramazlar, ayırmaları da mümkün değil. Türkiye üzerinde oyun oynayanları mutlaka ortaya çıkaracağız. O maşaları kullananlar, o kuklaları oynatanlar mutlaka ortaya çıkacaktır. Kuklaları oynatanları da ortaya çıkaracağız. O maşayı kimler tutuyorsa onları da ortaya çıkaracağız. Bunu birlikte yapacağız. Dayanışma içerisinde yapacağız" ifadelerini kullandı. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...