Ahmet Davutoğlu'ndan ilk açıklama

Ahmet Davutoğlu'ndan ilk açıklama

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Davutoğlu, AK Parti'nin tek başına iktidar şansını yeniden kazanmasının ardından açıklama yaptı.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşması:

Siz bizden razı mısınız Konyalılar.. Sizlerin huzurunda Rabbime hamd olsun diyorum. Size ve milletime teşekkürü borç biliyorum.


Kusura bakmayın, sizlere hiçbir zaman sırtımızı dönmedik, dönmeyeceğiz.. Bizi bağrınıza bastığınız için, en çor günlerde yanınızdayız diye haykırdığınız için Allah sizden razı olsun..


BUGÜN TEVAZU GÜNÜDÜR


Bu zafere katkıda bulunan bütün kardeşlerimden Allah razı olsun.. Allah utandırmasın, bugün zafer günüdür ama tevazu günüdür.. Önümüzdeki 4 yıl güzel hizmetler verip, 4 yıl sonra yeniden huzurunuzda olacağız..

Ahmet Davutoğlu'ndan ilk açıklama


AK PARTİ SEÇMENİ HER ZAMAN VAKURDUR

Bu topraklar tertemizdir. Bu gece sevgi ekme gecesidir. Dava arkadaşlarıma, kardeşlerime, seçmenlerime sesleniyorum: Bugünleri bizi gösteren Rabbime hamd-ü senalar olsun. AK parti seçmenleri her zaman vakurdur. Her zaman kararlıdır. Bugün her zamankinden daha fazla kardeşlerinizle kucaklaşacaksınız. Konyalılar mührü oy pusulasına vurdu dünya dinliyor.


BUGÜN KAYBEDEN YOKTUR

Bizde zafer sarhoşluğu yoktur. Bu tertemiz tarlaya sevgi ekmeye geliyoruz. Bugün rakip yok, hasım yok. Bu topraklarda sadece sevgi erenleri var. Bugün AK Parti'ye oy vermemiş değerli vatandaşlarıma sesleniyorum: Bugün kaybedeben yoktur. Bugün kazanan demokrasimizdir. Biz herkese kalbimizi açmaya geliyoruz.


ALLAH UTANDIRMASIN

Aziz Konyalılar üçüncü mesajım size: Bu topraklarımızın başkenti. Bu evladın sana söz veriyor. Sevgi tohumu ekecek. Her zaman yanımızda oldunuz. En zor günden bile karamsarlığa kapılmadınız. Size teşekkür borçluyum. Bugün tarihi bir rekora imza attınız. Her dağına her taşına teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Tek duam var: Allah utandırmasın. Allah utandırmasın. Allah utandırmasın. Zaferimiz mübarek olsun. Allah devletimizi daim eylesin..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...