MHP’de ilk aday Sinan Oğan

Düzenleyen:
MHP’de ilk aday Sinan Oğan

POLİTİKA Haberleri

Partiden ihraç edilen ancak mahkeme kararıyla geri dönen Oğan, “MHP, bazı insanların şahsi menfaatleri için ikbal ve ikmal davası değildir” dedi.

Seçimlerden istediği sonucu alamayan MHP’de kazan kaynıyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin restine rağmen muhalif isimler çalışmalarını sürdürüyor. İlk ateşi, partiden ihraç edilen ancak mahkeme kararıyla geri gelen eski milletvekili Sinan Oğan yaktı. Düzenlediği basın toplantısıyla genel başkanlığa adaylığını açıklayan Oğan, seçimli kongre çağrısında bulundu. MHP’nin 1 Kasım’da her 4 seçmenden birinin oyunu kaybettiğini ifade eden Oğan, şunları söyledi: “Daha da acısı Meclis’te, PKK’nın siyasal uzantısı olan bir partinin dahi gerisine düşmüştür. Diğer taraftan giderek tüm Türkiye’yi temsil eden bir parti olmaktan uzaklaşıp belirli bölgelere sıkışmıştır. MHP, bazı insanların şahsi menfaatleri ve hevesleri için ikbal ve ikmal davası değil, Allah’ın rızasının arzulandığı, yüce Türk milletine hizmet ve mukaddesatımıza sahip çıkma davasıdır. Meral Akşener ve adı geçen diğer isimlerle görüşme halindeyim. Biz elbette ki sayın Bahçeli’nin oturduğu eve girmeye çalışmıyoruz. Sayın Bahçeli, nikah şahidimdir. Bu mesele şahsi bir mesele değildir. Ülkücü irade delegeyle karar verdiği takdirde, hiç kimsenin ‘Ben bunu yapmam, salona sokmam’ demeye hakkı yoktur.”

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...