Erdoğan otobüsten konuştu

Düzenleyen:
Erdoğan otobüsten konuştu

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Botanik Expo’su için Antalya'da bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nisan ayında açılacak olan Botanik Expo’su alanında incelemelerde bulunmak üzere Antalya’ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Antalya’da 23 Nisan bu yıl bir başka yaşanacak" dedi.


OTOBÜSÜN İÇİNDEN KONUŞTU

Antalya Havalimanı’na saat 15:00 sıralarında iniş yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, VİP Salonu’ndan alanda toplanan vatandaşların tezahüratları arasında çıktı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma, Denzcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Milletvekilleri ve ellerinde Türk bayraklarıyla bekleyen kalabalık bir vatandaş grubu tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı otobüsünün içinden kısa bir selamlama konuşması yaptı.

ANTALYA'YA TEŞEKKÜR

Antalya’da bu yıl Expo botanik fuarının açılışının olacağını hatırlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan’ın Antalya’da bu yıl bir başka yaşanacağını ve hazırlıkları yerinde görmek için Antalya’ya geldiğini söyledi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla alanı dolduran kalabalığa da G-20’ye yaptıkları ev sahipliği için teşekkür ve tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Expo 2016 Antalya çalışmalarını yerinde göreceğiz, atmamız gereken adımları hızlandıracağız. Antalya bildiğiniz gibi önemli bir süreci yaşayarak yeni yıla girdi. O da G-20 zirvesi. G-20 ile ülkemiz Antalya’yla çok büyük bir sınav verdi. Tüm dünyada herkesin takdir ettiği dünya ekonomisinin yüzde 85’ini temsil eden bölgelerin katıldığı organizasyonu yaşadık. Başarılı bir zirve oldu ve bundan dolayı ev sahipliğinize teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Antalya’nın şimdi de botanik fuarıyla kalıcı bir fuara ev sahipliği yapacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu fuarın da adımlarını atıyoruz, hazırlıklar devam ediyor. Bin 150 dönüm arazi üzerinde çalışma yapılıyor. Bugün bunları yerinde izleyelim ona göre gerek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme, Dışişleri ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlarımız, valimiz, belediye başkanlarımız hep birlikte çalışmalara bakacağız. Emeği geçen ve katılımcı ülkelere şükranlarımızı arz ediyorum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Expo 2016 Antalya sergi alanına hareket etti.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...