Başbakan Davutoğlu’ndan vize müjdesi

Düzenleyen:
Başbakan Davutoğlu’ndan vize müjdesi

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Davutoğlu, Schengen’e yapılan vizelerle ilgili çalışmaların tamamlanarak Ekim ayında vize muafiyetinin başlayabileceğini bildirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya’da Türk vatandaşları ile bir araya geldi. İş adamlarına hitap eden Davutoğlu, seçimlerden sonra Avrupa’daki vatandaşlarla ilk kez bir araya geldiğini kaydederek vatandaşlara teşekkür etti.

Başbakan Davutoğlu, İstanbul’daki saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileklerini ileterek, saldırının sadece Türkiye’ye yönelik saldırı olmadığını bütün insanlığa yönelik saldırı olduğunu kaydetti. Başbakan Davutoğlu ırkçılığın Avrupa’da önemli bir tehdit olduğunu belirterek, her ırktan Avrupalılara karşı hoşgörü ile yaklaşılmasının önemli olduğu bir dönem yaşandığını ifade etti.

Türkiye-AB Zirvelerinin yılda en az 1 kez yapılacağını sözlerine ekleyen Davutoğlu, Schengen’e yapılan vizelerle ilgili çalışmaların tamamlanarak Ekim ayında vize muafiyetinin başlayabileceğini bildirdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...