Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet Bahçeli: Ülkücü hareket provokasyonlara gelmeyecektir

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Devlet Bahçeli: Ülkücü hareket provokasyonlara gelmeyecektir

POLİTİKA Haberleri  / AA

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Milliyetçi, ülkücü hareket provokasyonlara gelmeyecek, taşkınlıklara izin vermeyecek, sonuçsuz kavgaların tarafı olmayacaktır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milliyetçi, ülkücü hareket provokasyonlara gelmeyecek, taşkınlıklara izin vermeyecek, sonuçsuz kavgaların tarafı olmayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, resmi Twitter hesabından, gündeme ilişkin konularda paylaşımda bulunarak, Türkiye'nin iç yaralayıcı ve yürek burkucu ağır bir şiddet ve istikrarsızlık girdabında olduğunu belirtti.

Devlet Bahçeli, "Terör canımızı alıyor, huzursuzluğumuzu artırıyor. Her gün ciğerimiz yanıyor, evlere ateş düşüyor. Terörizmin hain ve kanlı yüzü, masumları, tertemiz vatan evlatlarını hedef alıyor. Doğu ve Güneydoğu'da sahnelenen alçak saldırılar telafi ve tamir edilmesi çok zor tahribat ve kayıplara neden oluyor ve de bizleri kahrediyor. Sur, Cizre, Nusaybin, İdil derken, PKK'nın üniversitelerde de konuşlandığını, eğitim hayatını terörize ettiğini görüyor ve şahit oluyoruz." ifadelerini kullandı.
"Üniversitelerde ideolojik gerilim değil, PKK'nın hain eylemi vardır"

Hacettepe Üniversitesinde iki grup arasında çıkan ve kampüs geneline yayıldığı iddia edildiği olaylara da değinen Bahçeli, şunları kaydetti:

"Diyorlar ki 'Üniversitelerde karşıt görüşlü öğrencilerin çatışması var.' Bu iddiada bulunanlar halt etmiş, deyim yerindeyse çuvallamıştır. Özellikle ifade ediyorum ki üniversitelerde siyasi ve ideolojik gerilim değil, PKK'nın hain eylemi vardır ve tüm yönleriyle de sabittir."

Hacettepe Üniversitesindeki "üzücü hadiseleri" yakından takip ettiğini de vurgulayan Bahçeli, "bölücü mihrakların ve destekçilerinin kirli niyetlerini gördüğünü" belirtti.
"Ülkücü hareket provokasyonlara gelmeyecektir"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, şu görüşlerini paylaştı:

"Öğretim gibi bir derdi olmayan, ilim ve irfan gibi bir arayışı bulunmayan PKK'lılar, öğrencilerimize saldırıyor, sataşıyor, kan döküyor. Buradan hükümeti, YÖK'ü, üniversite yönetimlerini uyarıyorum. Muhakkak surette üniversitelerde güvenlik sağlanmalı, asayiş temin edilmelidir. Öğretim hayatına musallat olmuş teröristler ayıklanmalı, haklarında hukuki işlem başlatılmalı ve hiçbirisi üniversitelere sokulmamalıdır. Milliyetçi, ülkücü hareket provokasyonlara gelmeyecek, taşkınlıklara izin vermeyecek, sonuçsuz kavgaların tarafı olmayacaktır. İkazım nettir. Kim yangına körükle giderse, haksız ve mesnetsiz bir mücadelenin içinde veya bir tarafında olursa buna iyi gözle bakmayız, hoş karşılamayız. Herkes ayağını denk alsın. Hiçbir milliyetçi, ülkücü kardeşim sahipsiz değildir. Bizim feda edecek, vazgeçecek tek evladımız da yoktur."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...