Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Siyasi sapık

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Siyasi sapık

POLİTİKA Haberleri

Erdoğan, Ramazanoğlu’na ahlak dışı ifadelerle saldıran CHP lideri için, “Üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu an hapiste. Peki, siyasi sapıkları ne yapacağız?” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine ilişkin, “Bakan hanım hakkında çok çok çirkin ifadeler kullanıyor. Anamuhalefetin, üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık, şu an cezaevinde ve adalete hesap veriyor. Peki, bu siyasi sapıkları ne yapacağız?” dedi. Beştepe Külliyesi’nde 23. defa muhtarları ağırlayan Erdoğan, “Maalesef ülkemizde şöyle bir muhalefet anlayışı var, biz koltuklarımızda oturalım. Parti içi dedikodularla uğraşalım, Cumhurbaşkanına, hükümete sövelim, böylece siyaset yapmış olalım. Cinsi sapıklara dahi bel bağlamış durumdalar” diye konuştu. Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Cumhurbaşkanı, “Biz bunları hiç yerine koydukça, çirkefliğin, ahlaksızlığın çıtasını sürekli yükseltiyorlar. Bu zat için söylenen her söz, israftır, tıpkı kendisi gibi gereksizdir ve bu kişi partisinin de yüz karasıdır” dedi. Bir mizah dergisinin kendisinin muhtarlarla buluşmasını küçümsemesine değinen Erdoğan, “Bir konsolosun, casusluk davasından yargılanan bir gazeteciyle yanak yanağa resim çektirmesini eleştirmiştim. Bunun üzerine güya bir mizah dergisi benim muhtarımızla yanak yanağa resim çektirdiğimi gösteren bir karikatürü kapak yaparak, kendi aklınca, ‘Biz konsoloslarla fotoğraf çektiririz, sen ise ancak muhtarlarla fotoğraf çektirirsin’ demeye getiriyor. Zaten benim yerim milletimin yanıdır” diye konuştu. 
TUZAKLI BİNALAR YIKILABİLİR
Terörle mücadeleye değinen Erdoğan, “Kimi mahallelerdeki terör olayları, hem vatandaşlarımızın hayatını olumsuz etkiliyor hem de verdiğimiz şehitler yüzünden bizleri acıya gark ediyor. Güvenlik güçlerimiz, terör örgütüne her gün ağır darbeler indiriyor. Kayıplarımız, çatışmalardan ziyade büyük miktarlardaki patlayıcılarla hazırlanan bombalardan kaynaklanıyor. Biz sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi konusunda hassasiyet gösterdiğimiz için bu derece büyük sorunla karşılaşıyoruz, ancak güvenlik kuvvetlerimizin de can güvenliğini düşünmek mecburiyetindeyiz. Gerekiyorsa operasyon yürütülen yerlerin tamamen boşaltılması ve zaten artık kullanılamayacak hale gelmiş olan binaların uzaktan yıkılması yoluna gidilebilir” diye konuştu. Paralel Yapı’nın ihanetlerini anlatan Cumhurbaşkanı, “Bizim Türkiye’den başka devletimiz yok, Türkiye Cumhuriyeti’nin mensubu olarak ya varsın ya yoksun, olay bu” dedi. Erdoğan, 1 milyar 700 milyonluk Müslüman dünyasının BM Güvenlik Konseyi’nde bir tane bile temsilcisi bulunmadığını vurgulayarak, “Şimdi bunu söyledi diye Tayyip Erdoğan diktatör oluyor. Ben bunu her zaman söylemeye devam edeceğim” dedi. Erdoğan, Suriye’ye temas ederek, “Bu zalimi (Esad), bizim Lahey Adalet Divanı’na sevk etmemiz gerekmez mi? 500 bin kadar insan konvansiyonel silahlarla öldürüldü” şeklinde konuştu. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...