HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Davutoğlu: Maskeniz tutmaz

Düzenleyen: /
Davutoğlu: Maskeniz tutmaz
Davutoğlu, Haber

POLİTİKA Haberleri

Davutoğlu: Terörün siyasi uzantıları çark etmeye başladı. 7 Haziran öncesinde taktıkları sahte maskelere sığınıyorlar. Millet ise gerçek yüzlerini gördü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti dışındaki partilerin halkla bir araya gelemediğini ve kendi kurultay oyunlarıyla meşgul olduğunu belirterek, “Bizde ise zafer rehaveti yok. Sanki kampanya devam ediyormuş gibi yollara revan olduk” dedi. Davutoğlu, Kocaeli Gençlik Çalıştayı ve Düzce’deki toplu açılış töreninde vatandaşlara seslendi. Davutoğlu, konuşmalarında özetle şunları kaydetti:
“Hiçbir zaman enerjinizi kaybetmeyin, inancınızı yitirmeyin. AK Parti’nin aziz gençliği olarak, bıkmadan, usanmadan ideallerinizin arkasında yürümeye devam edin. Bir daha 1970’lerde olduğu gibi gençlik çatışmalarını üniversitelerimizde görmek istemiyoruz. Tartışan, eleştiren, konuşan ama birbirlerini bu ülkenin genci olarak gören bir yaklaşımı benimsemenizi istiyorum. Birisi eğer yanınızdaki kardeşinize ‘o Kürt’tür, bu Türk’tür, o Sünni’dir, bu Alevi’dir’ dediğinde dönün, ‘Biz kardeştik, kardeşiz, kıyamete kadar da kardeş kalacağız’ diye haykırın.”
SEVİYELERİ AŞAĞILARDA
“Türkiye’nin doğusunu, batısını adım adım gezeceğiz ve ‘bu ülke bölünmez, bu millet ayrılmaz’ diye haykıracağız. Kılıçdaroğlu, seviyesini iyice aşağıların aşağısına çekti. Kendi uydurduğu bir iftira üzerinden bize hakarete başladı. Karaman’daki olayı lanetlediğimiz halde, en ağır cezanın verilmesi için hukuki süreçler başladığı halde o sapıkla uğraşacaklarına bizimle uğraşmaya kalktılar. Çünkü çaresiz, yapacak bir şey yok. Bildiği tek şey hakaret etmek. Türkiye’yi kutuplaştırdıkça, kısır tartışmalara çektikçe kendi koltuklarını sağlama almaya çalışanlara izin vermeyeceğiz.”
AYNI OYUNU OYNUYORLAR
“Şimdi yeni bir oyun sergilenmek isteniyor; sanki aylardır bu ülkede terör eylemleri olmuyor, sanki terör örgütleriyle hiçbir bağları yokmuş gibi teröristlere destek vermiyorlarmış gibi bu terör odaklarının siyasi uzantıları çark etmeye başladılar. Sırtını terör örgütlerine yasladıklarını pervasızca açıklayanlar bugün çıkıyorlar 7 Haziran öncesinde takındıkları sahte maskelere sığınıyorlar. Millet sizin gerçek yüzünüzü gördü. Türkiyelileşme yalan hikayesiyle başlayıp, çukurları, barikatları savunun, canlı bomba taziyesine giden gerçek yüzünüzü herkes gördü. Dokunulmazlık ayrıcalığının terör destekçiliği için istismar edilmesine asla izin veremeyiz.” 
DÜNYAYA DERS VERİYORUZ
“PKK gibi eli kanlı terör örgütlerinin hedefinde yer alan Türkiye, dünyaya terörle mücadelenin nasıl yapılacağını da gösteriyor. Yürüttüğümüz etkin ve kararlı mücadele karşısında bölücü terör örgütünün düştüğü durum ortada. Operasyonlar karşısında artık bitme aşamasına gelen örgüt ve destekçileri her sıkıştıklarında kendilerine manevra alanı oluşturacak yeni oyunlara yelteniyorlar. İşte camileri yakan, minarelerinden ezanı susturup kendi marşını çalan Kuran-ı Kerim’in içine bomba tuzaklayanların bir anda cuma namazını, üç ayları hatırlaması böyle bir oyundu. Dokunulmazlıklar konusunda tek istikameti olan parti AK Parti’dir. Meclise verilen teklifin altında firesiz bütün AK Parti milletvekillerinin imzası var. Biz hodri meydan deyince muhalefete kaçacak delik kalmadı. İmza vermediler ama 316 yiğit yola çıkınca onlara da o yiğitlerin arkasına takılmak kaldı.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...