AK Partili Özhaseki'den 'paralel yapı' açıklaması

Düzenleyen:
AK Partili Özhaseki'den 'paralel yapı' açıklaması

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Paralel yapı ile mücadele, cemaatin fabrika ayarlarına dönmesi halinde sona erecek." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, paralel yapı ile mücadelenin, cematin fabrika ayarlarına dönmesi halinde sona ereceğini belirterek, "Devletin içinde devletiz dedikleri sürece bu iş bitmez." dedi.

85 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Kayseri Gönüllü Kültür Platformu üyeleri ile kahvaltıda buluşan AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, burada platform üyelerinin sorularını yanıtlayıp, açıklamalarda bulundu.

"NE ZAMAN FABRİKA AYARLARINA DÖNERLERSE O ZAMAN SONA ERER"

Özhaseki, parelel yapıyla mücadeleninin ne zaman biteceği yolundaki bir soruya, "Biz, cemaati 20-25 yıl önce öğrenci yetiştirip, vatana millete hayırlı evlatlar kazandıran, devlete millete hizmet eden bir yapı gibi görmüştük. Ama, bunun böyle olmadığı ve gerçek yüzleri ortaya çıktı. Paralel yapı ile mücadele ne zaman fabrika ayarlarına dönerlerse o zaman sona erer. Şu ihanet şebekesine iyi niyetle yaklaşıp, inananlar gözlerini açsın. Zira, Türkiye'nin gerek içte, gerekse özellikle yurt dışında aleyhine çalışan en önemli lobi bunlar.

"BU KAFAYI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Devletimizle cengaver gibi savaşıp, mücadele ediyorlar. Bu kafayı anlamak mümkün değil. Devletin içinde devletiz dedikleri sürece bu iş bitmez. Bunlarla mücadelemiz bir parti değil, devlet mücadelisidir. CHP'yi, HDP'yi dost sayıyorlar. MHP'nin içine sızmaya çalışıyorlar. Devlet olarak bunlarla hukuki zeminde mücadele etmek zorundayız. Devlet olarak hukuksuz davranışlar içinde olamayız. Devlet yavaş gider ama sağlam gider." yanıtını verdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...