Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, 4 bakanla havalimanını denetledi

Düzenleyen:
Erdoğan, 4 bakanla havalimanını denetledi

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da 3. Havalimanı inşaat alanındaki çalışmaları helikopterle havadan ve yerinde inceledi.

Erdoğan’ın inşaat alanına yaptığı ziyarette, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da hazır bulundu. Ziyarette, 3. Havalimanı inşaat çalışmalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a brifing verildi. 
Bakan Yıldırım ile Konsorsiyum üyesi Limak Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, ilk etabı 2018’in Şubat ayında hizmete girecek olan projeye ilişkin çalışmaların yüzde 20’sinin halihazırda tamamlandığını ve tüm işlerin belirlenen takvime göre yürüdüğünü belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise yetkililere, havalimanının yapımında kullanılan malzemelerin yerli firmalardan teminine azami ölçüde özen göstermekte fayda bulunduğunu hatırlattığı öğrenildi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 3 saat süren ziyaret sırasında, kendisine sevgi gösterisinde bulunan işçilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...