CHP'li Kocaoğlu: Dileğim gerçekleşti

Düzenleyen:
CHP'li Kocaoğlu: Dileğim gerçekleşti

POLİTİKA Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkan Adaylığı hakkında, “Hayırlı olsun, daha önce açıklamalarım oldu. Bugün de bizim dileğimiz gerçekleşti. İzmir milletvekili olan Binali Yıldırım'a yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Gazetecilerin Binali Yıldırım'ın AK Parti'nin yeni Genel Başkanı adayı olması konusundaki sorularını yanıtlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Hayırlı olsun. Zaten İzmir'de o konuda bir açıklama yaptım. İzmir milletvekilinin olması bunun da Binali Yıldırım'ın olması daha önce bir beyanatım oldu. O çerçevede yazıldı, çizildi. Bugün de bizim dileğimiz gerçekleşti. Binali Yıldırım'a, ailesine başarılar diliyorum. Ülkemize ve İzmir'e yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Zor bir görev, sorumluluğu olan bir görev. İzmir milletvekili olması, İzmir açısından bir açısından bir avantaj sağlaması gerekir" dedi.

BAŞKAN KOCAOĞLU GÖNLÜNDEN GEÇEN İSMİN YILDIRIM OLDUĞUNU DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

Başkan Kocaoğlu katıldığı bir televizyon programında, Bakan Binali Yıldırım'ın Başbakanlık ihtimali konusundaki soruya "Benim mevcut hükümette en çok tanıdığım, en çok görüştüğüm isim Sayın Binali Yıldırım'dır. Kendisiyle siyasi centilmenlik çerçevesinde siyasi mücadele verdiğim de oldu, birlikte işlere imza attığımız da oldu. Binali Bey'in Başbakan olması, mutlaka İzmir'in lehine olacaktır. Tabii ki AK Parti'nin içişlerine karışma lüksüne sahip değiliz. Hele ben yerel bir yöneticiyim ve genel siyaset konuşmayı da sevmem. Ama bana sorsalar 'Kim olsun' diye, 'Gönlümden geçen isim, Binali Bey' derim" yanıtını vermişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...