HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başbakan Yıldırım: Bu hayırcılar milletin sevdiğini sevmezler

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Başbakan Yıldırım: Bu hayırcılar milletin sevdiğini sevmezler
Binali Yıldırım, Haber

POLİTİKA Haberleri  / AA

Başbakan Yıldırım, Adnan Menderes'in idamını hatırlatarak, "İki bakanı ve kendisini idam ettiler. Neden yaptılar? Çünkü bu vesayetçiler, bu hayırcılar milletin sevdiğini sevmezler, milletin seçtiğine saygı göstermezler." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, 27 Mayıs darbesi ile Adnan Menderes'in idam edilmesiyle ilgili, "İki bakanı ve kendisini idam ettiler. Neden yaptılar? Çünkü bunlar, bu vesayetçiler, bu hayırcılar milletin sevdiğini sevmezler, milletin seçtiğine saygı göstermezler. 27 Mayıs darbesi bunun için oldu. Darbeler hükümetlere yapılmıyor, darbeler millete yapılıyor."

Başbakan Yıldırım, Isparta Valiliği önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap ediyor.

"Millet patron hükümet amele"

'Milleti devletin patronu haline getiriyoruz' diyen Başbakan Yıldırım,, "Millet patron, hükümetler amele. Hükümetler millete hizmet edecek, patron millet olacak. Bu, CHP'nin işine gelmez. Çünkü CHP yukarıdan bakmayı sever, amelelik yapmayı istemez. Onlar tembeldir, çalışarak bugüne kadar hiç iş başına gelemediler. Hep dumanlı havayı kolladılar, vesayetleri takip ettiler, darbelerin arkasında durdurlar. Onlar milletin güveniyle, iradesiyle hiçbir zaman gelecek aramadılar." diye konuştu. 

"Evet dersek terör kaybedecek"

Yıldırım, "FETÖ'cüler, 15 Temmuz'un teröristleri, darbeciler de 'hayır' diyor. O Pensilvanya'nın kandilini de söndüreceğiz, hesap verecek. 16 Nisan'da ben vatandaşlarımızın terör örgütlerini sevindirmeyeceğine yürekten inanıyorum. 'Evet' dersek terör kaybedecek, 'evet' dersek Pensilvanya kaybedecek, 'evet' dersek Türkiye düşmanları kaybedecek, millet kazanacak." şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...