Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik

POLİTİKA Haberleri

Ankara’dan İstanbul’a yürüyüşünün 10. gününü tamamlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler için güvenlik tedbirleri iki katına çıkarıldı.

Ünsal Ergel ANKARA
Ankara’dan İstanbul’a yürüyüşünün 10. gününü tamamlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler için güvenlik tedbirleri iki katına çıkarıldı. İstihbarat yetkilileri elde edilen bilgilerin terör örgütlerinin özellikle Kılıçdaroğlu’na yönelik bir saldırıyı işaret ettiğini belirterek tedbirlerin arttırılmasını istedi. Örgütlerin yürüyüşü provoke edip halkı “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükûmetine karşı” bir ayaklanmaya ve kalkışmaya yöneltmek için hazırlık içinde olduğunu ifade eden istihbarat yetkilileri, Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere yönelik dış müdahalelere izin verilmemesini kortejin varış noktasında çok duyarlı olunması gerektiğini ifade etti.  Bolu şehir merkezine yaklaşan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki parti yöneticilerin koruma sayılarının arttırıldığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...