Yıldırım: Cezaevlerinde gerekli tedbirler alınacaktır

Düzenleyen:
Yıldırım: Cezaevlerinde gerekli tedbirler alınacaktır

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım darbe sanığının 'Hero' yazılı tişörtle çıkmasına sebep olan gerginlikle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çankaya Köşkü'nde medya temsilcileriyle bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, darbe sanığının "Hero" yazılı tişört giymesi nedeniyle yaşanan gerginliği değerlendirdi. Yıldırım, "Cumhurbaşkanı'nı öldürmeye giden bir alçağın üstünde "kahraman" yazması kabul edilemez, cezaevleri gerekli tedbirleri alacaktır, bir daha böyle görüntüler olmayacaktır" dedi.

MAHKEMEDEKİ "HERO" GERGİNLİĞİ

"Cumhurbaşkanı'na suikast" davasında darbe sanığının "Hero" yazılı tişört giymesi nedeniyle yaşanan gerginliği değerlendiren Yıldırım "Bu suçun itirafıdır, milletin öfkesini kabartan tutumdur; içeri nasıl sokulduğunu Adalet Bakanlığı araştırıyor. Failleri ortaya çıkarılacaktır. Cumhurbaşkanı'nı öldürmeye giden bir alçağın üstünde "kahraman" yazması kabul edilemez, cezaevleri gerekli tedbirleri alacaktır, bir daha böyle görüntüler olmayacaktır" açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...