HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

HDP'den AK Parti'ye katılım

Düzenleyen: /
HDP'den AK Parti'ye katılım
Şanlıurfa, Ceylanpınar, Şeyhanlı Aşireti, AK Parti, Hdp, , Haber

POLİTİKA Haberleri

Şanlıurfa Ceylanpınar'da Şeyhanlı aşiretinden olan daha önce HDP'yi destekleyen Altın Mahallesi sakinleri, AK Parti'yi destekleme kararı aldı.

"Kırgınlıkları geride bıraktık"

Şanlıurfa eski milletvekillerinden Seydi Eyüpoğlu da, mahallenin ileri gelenlerinden İsmail Çeçan'a teşekkür ederek, "Altın Mahallesi sakinleri uzun süredir bizleri davet ediyorlardı. Gelişimiz bugüne nasip oldu. Özellikle belediye başkanımız Menderes Atilla ve heyetinin gelmesini istemişlerdi. Ben de Ceylanpınar'a geldim. Önce belediyemize uğradım. Belediye Başkanımızla, encümenlerimizle ve belediye eski başkanlarından Mehmet Sait Atilla ile birlikte Altın Mahallemize gelerek İsmail Çeçan'ın misafiri olduk. Daha önce küçük kırgınlıklar vardı, onların hepsini geride bıraktık" şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyulduğunu vurgulana Eyüpoğlu, "Birli ve beraberliğe ihtiyacımız vardı. Ben de birlik ve beraberliği seven bir insanım. Birlik ve beraberlikten güç doğar ve hayır vardır. Bugün birlik ve beraberlik için durmadan çalışıyoruz. Bu konuda birlik ve beraberliğini esirgemeyen Şeyh İsmail Çeçan'a teşekkür ediyorum. Tek bayrağımız var, tek vatanımız var. Tek bayrağa ve tek vatanımıza sahip çıkmamız lazım" dedi.

Şeyhanlı Aşireti ileri gelenlerinden İsmail Çeçan da katkılarından dolayı Seydi Eyüpoğlu'na teşekkür ederek, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Şanlıurfa vekilim Seydi Eyüpoğlu'na da çok teşekkür ediyorum. Bilhassa Şeyh İsmail olarak kendisini aşiretimizin reisi olarak kabul ediyor ve kendisini bir aba hediye etmek istiyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...