HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yıldırım'dan net mesaj:Tasvip etmemiz mümkün değil

Düzenleyen: /
Yıldırım'dan net mesaj:Tasvip etmemiz mümkün değil
Binali Yıldırım, Haber

POLİTİKA Haberleri

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ankara'da ABD Büyükelçiliği'ne düzenlenen silahlı saldırı hakkında, "Böyle bir saldırıyı tasvip etmemiz mümkün değildir, kınıyoruz. Hiçbir şekilde kanunsuzluğa izin verilmeyecektir" dedi.

TBMM Başkanı Yıldırım, bayram namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ne yönelik düzenlenen silahlı saldırıyı kınayan Binali Yıldırım şunları söyledi:

"Türkiye'de yabancı misyonlar, büyükelçilikler Türkiye Cumhuriyeti güvencesi altındadır. İlişkilerimiz nasıl olursa olsun bu ayrı bir şey. Bizim ülkemizde görev yapan her türlü yabancıya, diplomata, misafire onların güvenliğini sağlamak bizim en önemli görevlerimizden birisidir. Böyle bir saldırıyı tasvip etmemiz mümkün değildir, kınıyoruz. Kolluk kuvvetlerimiz bu saldırıyı yapmaya çalışanları yakalamış, adalete teslim etmiştir. Hiçbir şekilde kanunsuzluğa izin verilmeyecektir."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...