Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ramazan-ı şerifi birlikte uğurladılar

Düzenleyen:
Ramazan-ı şerifi birlikte  uğurladılar

Ramazan Haberleri

Batı Trakya’da Müslümanların ağırlıkta oldukları beldelerden Koyunköy sakinleri on bir ayın sultanını uğurlamak üzere bir araya geldi.

İrfan Özfatura
Batı Trakya’da Müslümanların ağırlıkta oldukları beldelerden Koyunköy sakinleri on bir ayın sultanını uğurlamak üzere bir araya geldi. Koyunköy Camii bahçesinde verilen iftarda misafirlere mahalli lezzetler tattırıldı, yerli meyveler, demli çaylar ve okkalı kahveler ikram edildi. Edirne’den gelen Şair Yazar Mustafa Hatipler duygularını veciz bir şekilde dile getirirken İskeçe Müftüsü Ahmed Mete yeryüzünün değişik noktalarında zulüm altında inleyen müminlere dikkat çekti, bir ve beraber olmanın önemini anlattı. Kardeşlerimiz Türkiye’nin daha da güçlenmesi için el açtı, şanlı ecdat ve Anadolu müminleri dualarla hatırlandı. Minik hafız adayları okudukları Mevlid-i şerif ile geceye renk katarken, gelenekler yaşatıldı, gül suyu, şeker külahı ve şerbet ikramı ihmal edilmedi.

Düzenleyen:  - Ramazan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...