Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu yanlışlar yaşlandırıyor

Düzenleyen:
Bu yanlışlar yaşlandırıyor

SAĞLIK Haberleri

Her geçen gün estetik kaygılar, güzel görünme isteği, yaşlılık bulgularını gizleme ve daha genç görünme arzusu artarak devam ediyor. Ancak özellikle cilt konusunda yapılan bazı yanlışlar, birçok problemi beraberinde getiriyor, olanları büyütüyor.

CANAN ERASLAN - Dermetaloji Uzmanı Ata Nejat Ertek, kırışıklıkların artarak erken cilt yaşlanması, alerjik reaksiyon ve benzeri birçok olumsuzluğun yaşanabileceğini ifade ediyor. Bu olumsuzlukları yaşamamak için de şu tavsiyeleri sıralıyor:
ÖNCE TEST: Cilt bakım ürünleri ve makyaj malzemelerinin en büyük yan etkisi alerjik reaksiyonlardır. Bir ürünü almadan önce test ürünü alıp kullanmanızda yarar var. Özellikle hassas cildi olanlar. 
TEMİZLİK: Makyaj yüzde uzun süre kalmamalı. Gün içinde üst üste ve aşırı derecede makyaj yapılmamalıdır.Özellikle yatmadan önce yüz mutlaka temizlenmelidir. Aksi hâlde gözenekler tıkanır, gözenekler tıkanır, cilt nefes alamadığı zaman hızlı yaşlanır. Cildinizi makyajdan temizleyin, nemlendirici sürün.
SIKMAYIN: Sivilceleri patlatmak uzun vadede daha büyük sıkıntılara ve izlere yol açar. Sivilcenizi sıktığınızda, gözeneği tıkayan her ne ise dışarı çıkar ama büyük kısmı içeride, cildin altında kalır. 
UYUYUN: Uyku düzensizliği de tüm dengenizi etkileyen bir faktör. Aynı saatte yatmaya, bedenin ihtiyacı kadar uyumaya dikkat edin. Bu cildinizi de gençleştirecek.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...