Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivasspor Çaykur Rizespor'a hazırlanıyor

/ Kaynak: AA
Sivasspor Çaykur Rizespor'a hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / AA

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci'den yoksun gerçekleştirilen idmanda, stoper Ümit Kurt ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi. İdmanı izlemeye gelen Reşit Akif Paşa İlkokulu öğrencileri, Carlos ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.


"İyi bir takımız"
Gole dönük orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, daha önce uzun süreli bir sakatlık yaşamadığını belirterek, "Üst arka adalemde bir yırtık vardı, aslında çok önemli değildi. Fransa'da tedavi olmama hocam izin verdi ve iyileşmem daha da hızlandı" diye konuştu.
Beşiktaş maçı öncesinde, teknik direktör Roberto Carlos'un kendisiyle konuştuğunu ve risk etmediğini ifade eden Chahechouhe, "Eğer ki sahalara hemen dönseydim 1-2 hafta değil de 6 hafta falan sahalardan uzak kalabilirdim" dedi.
Chahechouhe, herhangi bir ağrısının olmadığını ve Çaykur Rizespor maçında forma giyeceğini söyledi.
Lige geçen sezona göre iyi başlangıç yapamadıklarını belirten Chahechouhe, "Geçen sene ligi beşinci bitirdik, bu sene kötü başladık, belki bu sezon ilk beşte de bitiremeyebiliriz ama sezon uzun. En zor dönemlerde destek bekliyoruz. Bu takım, inşallah en yakın zamanda kendini gösterecek. Büyük bir takım değiliz ama iyi bir takımız. İnşallah geçen sezon gibi iyi bir sezon geçiririz" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...