Jürgen Klopp acı konuştu: Başkanım Türk olsaydı!..

Jürgen Klopp acı konuştu: Başkanım Türk olsaydı!..

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund'un hocası Klopp acı konuştu: 'Benim başkanım ve yöneticilerim Türk mantalitesinde olsa buraya kadar gelemezdim'

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, "G.Saray'ın daha önceki maçlardaki gibi kendisine güveni yoktu. Sonuçtan memnunum. Bu tarz atmosfere alışkın bir takımız. Puanlara ihtiyacımız vardı ve kazandık. Bundan sonra Bundesliga'daki maçımıza bakacağız. Almanya'da da doğru yolu bulmamız gerekiyor. İlkay gayet iyiydi. Böylesine kaliteli bir maçta oynaması beni mutlu oldu. 14 aydan sonra takıma katılıyor tabi ki kolay değil" dedi. Klopp bir basın mensubunun, "Dortmund'u sıfırdan aldınız ve buralara kadar getirdiniz. Bizim ne yapmamız gerekir?" sorusuna, "Benim başkanım ve yöneticilerim Türk mantalitesinde olsa buraya kadar gelemezdim" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...