Prandelli'den skandal açıklama: Buraya 4. yıldız için geldim

Prandelli'den skandal açıklama: Buraya 4. yıldız için geldim

SPOR Haberleri

Prandelli'den skandal açıklama: "Lig bizim için daha önemli. Olcan ve Veysel'i bu nedenle oynatmayıp Başakşehir karşılaşmasına sakladım"

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Borussia Dortmund mağlubiyeti sonrasında şaşırtan açıklamalara imza attı. Sarı-kırmızılı takıma gelme sebebinin 4'üncü yıldızı takmak olduğunu belirterek, "Adım adım ilerlememiz gereken bir süreç bu. Hedefimiz 4'üncü yıldız. Şu an ligde ikinciyiz, şampiyonluk istiyoruz. Hedef konması gerekiyor. Şampiyonluğa doğru ilerlemeliyiz" diye konuştu. Olcan Adın'ı neden ilk 18'e almadığının sorulması üzerine İtalyan çalıştırıcı, "Lig bizim için daha önemli. O yüzden Veysel ile birlikte onu Başakşehir karşılaşmasına sakladım" diyerek taraftarı kızdıran bir cevaba imza attı. Prandelli sözlerini şöyle sürdürdü: "Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen bir takım. Bizim her zaman iyi bir takım olmamız gerekiyor, sürekli gelişmemiz gerekiyor. Maç sonuçları kötü olunca, her zaman dışarıda kalan oyuncular daha iyi gözükür. Bruma milli takımından gelirken yüzde yüz hazır değildi, sakatlığı vardı. Daha çok gelişmesini istiyorum. Olcan Fenerbahçe'ye karşı dişlerini sıkarak oynadı. Ona rağmen elinden geleni yaptı. Teşekkür ediyorum. Veysel'i de dinlendirmek istedim. Alçakgönüllü bir futbolcu" açıklamasında bulundu.

Fikir değiştirmedim

Prandelli, "Demoralize olmamamız lazım, geçen sene farklı yabancılar vardı. İlk geldiğimde bana ekonomik fair-play çerçevesinde ve az para harcayacağımız söylendi. Ben hiç bir zaman fikir değiştirmedim. Amacım buraya geldiğimde 4. yıldızdı, teknik ekibimle söz veriyorum. 4. yıldız için savaşacağım" diyerek sözlerini tamamladı.
Cahit EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...