Galatasaray Nolan Smith'in biletini kesti!

Galatasaray Nolan Smith'in biletini kesti!

SPOR Haberleri

Ergin Ataman, Banvit maçında kendisine havlu fırlatan ve Valencia maçı kadrosuna almadığı Nolan Smith'in bir daha Galatasaray forma giyemeyeceğini söyledi.

Galatasaray Liv Hospital'ın ABD'li skoreri Nolan Smith, Euroleague'deki Valencia maçının kadrosunda yer bulamadı. Türkiye Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta sonu Banvit ile oynanan maçta kenara alınınca Ergin Ataman'a havlu fırlatan Amerikalı oyuncu, özür dilemesine rağmen zorlu mücadelenin kadrosunda yer almadı.


Nolan Smith'in hareketi sonrası maç oynanırken öğrencisiyle tartışan ardından ise, "Bundan sonra altyapı takımı ile çalışmalara çıkacak. Gerekirse sözleşmesini feshederiz" diyen Ergin Ataman öğrencisine ilk gözdağını vermişti. Nolan Smith, Ataman'la yaşadığı tartışmanın ardından kendine ait twitter hesabından, "Ataman'a yönelik bir hareketim yoktu. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim" açıklamasını yapmıştı.


Valencia galibiyeti sonrası basın toplantısına katılan Ataman, konu ilgili olarak; "Transferden önce hallolması gereken sıkıntılarımız var. Nolan Smith bir daha Galatasaray forması giyemeyecek. Bunları halledersek, Nolan Smith'in yerine transfer yaparız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...