Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Ülker Turow Zgorzelec'i rahat geçti

Fenerbahçe Ülker Turow Zgorzelec'i rahat geçti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague'deki 2. maçında Polonya temsilcisi PGE Turow Zgorzelec'i 91-76 mağlup etti ve 2'de 2 yaptı.

Fenerbahçe Ülker, Turow deplasmanında zorlanmadan kazandı ve ikide iki yaptı: 91-76. Zgorzelec kentinde oynanan karşılaşmada ilk periyodu 30-15 önde geçen Fenerbahçe Ülker, devreye de 50-40 üstün girdi. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz bu periyodu 69-60, müsabakayı da 91-76 kazandı. Fenerbahçe Ülker bu sonuçla gruptaki ikinci galibiyetini elde etti.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Karşılaşmada, Fenerbahçe Ülker'den Goudelock ürettiği 27 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Ev sahibi ekipte ise Damian Kulig 23 sayılık performansına rağmen takımının kaybetmesine engel olamadı.


Temsilcimizin istatistikleri; Andrew Goudelock 27 sayı, 3 ribaund, 1 asist, 2 top çalma, Ricky Hickman 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Oğuz Savaş 10 sayı, 7 ribaund, Emir Preldzic 16 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma, 3 asist, Semih Erden 12 dakikada 9 sayı, 2 ribaund, Bogdan Bogdanovic 4 sayı, 2 asist, Nemanja Bjelica 5 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Jan Cesely 8 sayı, 2 ribaund, Kenan Sipahi 2 sayı, 2 asist.
Fenerbahçe Ülker Turow Zgorzelec'i rahat geçti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...