Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TRT'de gece yarısı operasyonu!

TRT'de gece yarısı operasyonu!

SPOR Haberleri

TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'den gece yarısı operasyonu.

TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, yayın hakkı D-Smart'ta olan Galatasaray-Dortmund maçının TRT Spor'un internet sitesinde yayınlanmasının ardından operasyon başlattı. Gece yarısı TRT binasına giden Güngör, TRT Spor'un internet sitesinin sorumlusu Uğur Hamzaçebi'yi görevden aldı, 8 kişiye de soruşturma açtı.


Sabah Gazetesi'nin haberine göre; TRT'nin, yayın hakları D-Smart'ta olan Galatasaray-Dortmund maçını TRT Spor'un internet sitesi üzerinden yayınlanmasının yankıları sürüyor.
Büyük şaşkınlık yaşatan olayın ardından Twitter hesabından açıklama yaparak D-Smart'tan özür dileyen TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör büyük bir operasyon başlattı.


8 TRT ÇALIŞANINA SORUŞTURMA
Gece yarısı olayın meydana geldiği anda TRT binasına giden ve soruşturma başlatan Güngör, olayla ilgili 8 kişi hakkında soruşturma açarken, TRT Spor'un internet yayınlarından sorumlu olan Uğur Hamzaçebi'yi tedbir amaçlı görevden aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...