HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TRT'de gece yarısı operasyonu!

Kaynak:
TRT'de gece yarısı operasyonu!

SPOR Haberleri  / 

TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'den gece yarısı operasyonu.

TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, yayın hakkı D-Smart'ta olan Galatasaray-Dortmund maçının TRT Spor'un internet sitesinde yayınlanmasının ardından operasyon başlattı. Gece yarısı TRT binasına giden Güngör, TRT Spor'un internet sitesinin sorumlusu Uğur Hamzaçebi'yi görevden aldı, 8 kişiye de soruşturma açtı.


Sabah Gazetesi'nin haberine göre; TRT'nin, yayın hakları D-Smart'ta olan Galatasaray-Dortmund maçını TRT Spor'un internet sitesi üzerinden yayınlanmasının yankıları sürüyor.
Büyük şaşkınlık yaşatan olayın ardından Twitter hesabından açıklama yaparak D-Smart'tan özür dileyen TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör büyük bir operasyon başlattı.


8 TRT ÇALIŞANINA SORUŞTURMA
Gece yarısı olayın meydana geldiği anda TRT binasına giden ve soruşturma başlatan Güngör, olayla ilgili 8 kişi hakkında soruşturma açarken, TRT Spor'un internet yayınlarından sorumlu olan Uğur Hamzaçebi'yi tedbir amaçlı görevden aldı.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...