Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş Partizan'a gol olup yağdı:4-0 (23.10.2014)

Beşiktaş Partizan'a gol olup yağdı:4-0 (23.10.2014)

SPOR Haberleri

Beşiktaş Sırbistan'da Partizan'a gol olup yağdı. Osmanlı Stadı'ndan Mehter Marşı ile Belgrad seferine uğurlanan Beşiktaş, Sırbistan'ı fethetti: 4-0.

Veli, Demba Ba, Gökhan Töre ve Oğuzhan Kartal'ı Süper Lig'den sonra Avrupa'da da liderliğe uçurdu. Osmanlı Stadı'ndan Mehter Marşı ile Belgrad seferine uğurlanan Beşiktaş, Sırbistan'ı fethetti: 4-0. nbsp;Arnavutluk maçında yaşanan olayların ardından gergin günler geçiren ve Türklere karşı mesafeli olmayı tercih eden Partizan, kendi evindeki mücadeleye deplasman takımı gibi başladı. Oyunu geride kabullenen rakibi karşısında kanatlardan bindirmeler yapan Beşiktaş, ilk yarıda attığı 2 golle rakibinin gardını tamamen düşürdü. 13. dakikada Gökhan Töre ile rakip kaleyi yoklayan siyah-beyazlılarda Veli Kavlak, 5 dakika sonra yaklaşık 30 metreden çektiği şutla kaleci Lukac'ı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Yağmurun etkisiyle ağırlaşan zeminde kısa paslarla oynamayı tercih eden ve bir topu direkten dönen Kara Kartal'da Tolga Zengin iki kritik kurtarışla kalesini gole kapatırken, ilk yarının son dakikasında sahneye çıkan Demba Ba, dar açıdan sol ayağıyla sert vurdu ve Partizan'ı soyunma odasına boynu bükük gönderdi (2-0).
Beşiktaş Partizan'a gol olup yağdı:4-0 (23.10.2014)
Gökhan çıktı meydane! nbsp;

İkinci yarının ilk dakikalarına son günlerde adı saha dışı olaylarla gündeme gelen Gökhan Töre damga vurdu. 52. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Oğuzhan sakin bir vuruşla farkı 3'e çıkardı. Tiki-taka taktiğini anımsatırcasına Belgrad'da pas rekoru kıran ve makine gibi oynayan Beşiktaş, 2 dakika sonra bir kez daha Sırp tribünlerini hüzne boğdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Töre, 54. dakikada skoru 4-0 yaptı. UEFA'nın en zor deplasmanlar arasında gösterdiği Partizan'da kendi evindekinden daha rahat oynayan Beşiktaş, endişeli çıktığı maçtan güle oynaya 3 puan alarak UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini elde etti ve puanını 5'e yükseltti. nbsp;
50. karşılaşmada büyük zafer
Beşiktaş'ın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic, Partizan maçıyla birlikte siyah-beyazlı ekipteki 50. karşılaşmasına çıktı. Tecrübeli teknik adam Beşiktaş'la 25 galibiyet, 16 beraberlik alırken 9 mücadeleyi kaybetti. Slaven Bilic'in Beşiktaş'ı attığı 76 gole karşılık kalesinde 46 gol gördü. nbsp;
Metin Tekin'i UEFA kurtardı!
Türkiye'den gelenlere her konuda sıkıntı yaşatan Sırplar, yayıncı kuruluş ekiplerine bilet kontrolü yaptı. Yayıncı kuruluşu stattan çıkarmaya çalışan Belgrad polisi yorumculuk yapan Beşiktaş'ın efsane oyuncularından Metin Tekin'i stat dışına almaya çalışırken devreye UEFA yetkilileri girerek sorunu çözdü.
Maç direkten döndü
Karşılaşmadan 1 gün önce başlayan ve aralıksız devam eden sağanak yağış Partizan Stadı'nın zeminini bozdu. Maçtan 3 saat önce başlayan bakım onarım çalışmalarına rağmen mücadelenin ertelenmesini gündeme alan UEFA yetkilileri yapılan son toplantının ardından erteleme fikrinden vazgeçti.

HÜSEYİN EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...