HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçeli futbolculardan çağrı

Kaynak: İHA
Fenerbahçeli futbolculardan çağrı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Gençlerbirliği maçının önemine dikkat çekip, taraftarlara tribünlere gelerek kendilerinde destek olma çağrısında bulundu

FB TV'ye açıklamalar yapan Raul Meireles, "Şu andan itibaren bizim için tüm maçlar çok önemli ve çok zor. Biz tamamen galibiyete odaklanmış durumdayız. Tek düşüncemiz, bu maçtan da galibiyetle ayrılmak ve bu hedefle sahaya çıkacağız. Taraftarlarımızın stada gelip bizi desteklemeleri, bizim için çok önemli. Özellikle kulübümüzün şampiyonluk hedefinin ortada olduğunu hepimiz biliyoruz. Oyuncu grubu olarak hepimiz şampiyon olmak istiyoruz ve taraftarlar bizim yanımızda olursa hedeflerimize ulaşmamız daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. O yüzden gelsinler, bizi desteklesinler ve yıl sonuna kadar bu şekilde devam edelim. Dolu bir statta oynamakla az sayıda taraftarın olduğu bir statta oynamak arasında çok büyük bir fark var. Hele ki böyle bir taraftar grubuna sahipseniz, gerçekten bu fark kesinlikle hissediliyor. Onlar bizim yanımızda olduğu zaman, onların o güçlü sesiyle arkamızda olduklarını hissediyoruz ve hedeflerimize ulaşmamız, istediğimiz puanları almamız bizim için çok daha kolaylaşıyor" dedi.


EMRE
Takım Kaptanı Emre Belözoğlu da hafta içinde verdiği demeçte taraftarımıza şu ifadelerle seslenmişti: "Bizim, her süreçte en büyük destekçimiz taraftarımız oldu. Onları tribünlerde bize destek olurken görmek bizi her zaman için motive ediyor. Ben, taraftarımızı; Fenerbahçe'ye, sahaya çıkan futbolcuya destek olmaya çağırıyorum. Onlara çok ihtiyacımız olduğu dönemlere giriyoruz. Ligin daha başındayız ve özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda taraftarımızın desteğini arkamıza alırsak bizi kimsenin yenemeyeceğini, taraftarımız bizden daha iyi biliyor. Tribünleri doldurmaları, futbolcu olarak en büyük arzumuz ve isteğimiz. Birbirimize destek olmamız lazım. Şu an taraftarın bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Çünkü sezonun daha çok başı. Sezona çok daha iyi de başlamış olabilirdik. Şu an istediğimiz skorlar ortaya çıkmasa da; ben inanıyorum ki onların bize vereceği çok büyük destekle, sezonda inşallah kazanmayı alışkanlık haline getireceğimiz bir döneme gireceğiz"


SOW
Senegalli oyuncu Moussa Sow ise, "Galatasaray maçını kaybettik, evet belki üzdük taraftarlarımızı ama bizim onlara hala ihtiyacımız var. Stadımıza gelip bizi desteklemelerine ihtiyacımız var. Sadece ligin 6. haftasını geride bıraktık. Lig çok uzun bir maraton ve gelsinler bizim yanımızda olduklarını göstersinler" ifadeleriyle taraftarımızı Gençlerbirliği maçına davet etmişti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...