Beşiktaş'ın Ligde ve Avrupa'da lider olması Orman'ı mest etti

Beşiktaş'ın Ligde ve Avrupa'da lider olması Orman'ı mest etti

SPOR Haberleri

Bu sezon ligde ve Avrupa'da Beşiktaş fırtınası esiyor. KArtal'ın Ligde ve Avrupa'da lider olması Beşiktaş, Başkan Fikret Orman'ı coşturdu.

Avrupa'da kupa kaldırmak hedefini iki yıl önce koyduklarını ve ona göre kadro oluşturduklarını söyleyen Başkan Orman, "Şampiyonluk potansiyeli bu takımda var. UEFA Kupası'nı kazanabiliriz" dedi. Bu sezon ligde ve Avrupa'da Beşiktaş fırtınası esiyor. Ligde iki haftadır liderlik koltuğunu kaptırmayan, Avrupa'da da son olarak deplasmanda Partizan'ı yenerek grubunda liderliğe yükselen Beşiktaş, Başkan Fikret Orman'ı coşturdu. Sırbistan deplasmanında alınan galibiyetin tesadüf olmadığını söyleyen Başkan Orman, "Hedefimiz 20 milyonun üzerinde taraftarı olan bir camiaya Avrupa şampiyonluğu yaşatmak" diye konuştu. 2 sene önceki takım planlamasında UEFA Kupası'nı hedeflediklerini ifade eden Orman, "Beşiktaş UEFA Kupası'nı kazanabilir. Takımda o potansiyel var. Yeter ki kendi ayağımıza çelme takmayalım. Partizan galibiyetini fazla da büyütmemek lazım. Biz iyiydik ama rakibimiz de gününde değildi" diye konuştu. nbsp;

Dipten zirveye çıktık

Göreve başladıklarında Beşiktaş'ın dibi görmüş bir kulüp olduğunu sözlerine ekleyen başkan Orman, "Önce düzlüğü şimdi de zirveyi gördük. Her şey bir plan dahilinde yapıldı. Doğru yatırımlar yaptık. Önce kaliteli yerlileri aldık, yabacı konusunda ince eleyip sık dokuduk. Hırslı ve hedefleri olan bir hocayla yola çıktık. Göreve geldiğimizde milli takıma sadece Cenk gidiyordu, şimdi 7-8 oyuncu gönderiyoruz" dedi. Beşiktaş'ın artık yükseldiğini belirten Başkan Orman, "Kulüpte herkesin bir görevi var ve herkes sorumluluğuyla ilgileniyor. Kimse kimsenin işine karışmıyor. Bazı rakiplerimiz 2013 yılından kalan ödemeleri için 2015 yılına çek verirken biz bugünün ödemesini yapıyoruz. Bütün bunların üzerine stat yapımına devam ediyoruz" dedi. nbsp;

Gökhan yönetimin eseri

Gökhan Töre için ayrı bir parantez açın Başkan Fikret Orman, "Bakın Gökhan Töre Partizan maçının bana göre yıldızıydı. Bu bizim futbol şubesindeki arkadaşlarımızın başarısıdır, eseridir. Nasıl bir dönem yaşıyor ve nasıl bir noktaya geldi. Bu futbol şubesindeki arkadaşlarımızın başarısı. Ahmet Kavalcı'dan Mete Vardar'ına kadar. O arkadaşlarımızı da özel olarak kutluyorum" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...