Trabzon'un Divan Kurulu'nda tekme tokatlar konuştu

Trabzon'un Divan Kurulu'nda tekme tokatlar konuştu

SPOR Haberleri

Eski başkan Özkan Sümer'in mali tablolarla 'kumarbaz gibi' oynandığını söylemesi salonu karıştırdı, tekme ve yumruklar konuştu

Trabzonspor'un 33'üncü Divan Olağan Genel Kurulu hararetli geçti. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, 1.5 yıl önce göreve geldiklerini, ilk yıl borcu azaltma çabasına girdiklerini, ancak yeni sezonda başarıya giden yolu açma adına yeni bir takım kurma çabasının borç miktarında artışlara neden olduğunu söyledi. Üstünsalih, "Geçen yıla nazaran borcumuz arttı. Bu artışın sebebi tamamen transferler. Ağustos 2014 itibarıyla borcumuz 273 milyon lira" dedi. Bütçe rakamlarının çarpıtıldığını söyleyen eski başkanlardan Özkan Sümer'in, "Rakamlar ve olaylar kumarbaz maharetiyle çarpıtılarak sunuluyor" sözleri ise salonu karıştırdı. Genel Sekreter Köksal Güney, "Bu eleştirileri hak etmiyoruz. Burada durmayız" diyerek salonu terk etti. Mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih de ayağa kalkarak, "Ben bankacıyım bana kumarbaz diyemezsiniz" diye sert çıktı. Üstünsalih'in ardından salonun arka bölümünde eski yönetici Yusuf Ziya Yılmaz ile bir divan kurulu üyesi tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Ortamın yatışması ardından Özkan Sümer, "Şu kadar yıllık bankacı' ama algılama yetersizliği yaşıyor. Burası alınma değil; anlama yeri. Yönetim kurulu yönetmiyor, Trabzonspor'un üzerinde tepiniyor" eleştirisinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...