Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray İspanya deplasmanında son topta kaybetti

Galatasaray İspanya deplasmanında son topta kaybetti

SPOR Haberleri

Maçın son çeyreğinde 8 sayı öne geçen sarı-kırmızılılar, Laboral Kutxa'ya bitime 2.9 saniye kala boyun eğdi

THY Avrupa Ligi'nde 3. maçına çıkan G.Saray Liv Hospital, deplasmanda Laboral Kutxa Vitoria'ya 91-90 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk 5 dakikasında tabelada 14-11 G.Saray üstünlüğü vardı. İspanyol ekibi çeyreğin sonunda 20-19 öne geçtiyse de periyot Erceg'in basketiyle temsilcimiz lehine sonuçlandı: 24-23. İkinci periyotta üstünlük sürekli el değiştirdi. Eski Efesli Vujacic'in basketiyle öne geçen (28-27) Laboral'a Micov çabuk cevap verdi: 34-33. Devre ise Furkan Aldemir'in basketleriyle sona erdi: 49-47. nbsp;İkinci yarıya Erceg'in üçlüğüyle başlayıp farkı 6 sayıya (57-51) çıkaran sarı-kırmızılıları, üst üste yaptığı top kayıpları frenledi. Bu fırsatı iyi değerlendiren Laboral, San Emeterio ile beraberliği sağladı: 64-64. Ender eşitliği bozan isim olurken, final bölümüne 70-69 G.Saray üstünlüğüyle girildi. Kazananın belli olacağı son 10 dakikada Micov, Erceg ve Arroyo'yla farkı 8 sayıya (80-72) çıkaran Cimbom, Bertans'ın üçlüklerine engel olamadı: 84-84. Bitime 2.45 kala 4 sayı (88-84) geriye düşen G.Saray'da Arroyo, 54 saniye faullerin birini kaçırdı diğerini attı ve temsilcimiz 90-89 öne geçti. Rakibin boş döndüğü hücumun ardından Arroyo'nun yaptığı kritik top kaybını 2.9 saniye kala Iverson'la sayıya çeviren Laboral 91-90'lik üstünlüğü yakaladı. Son topta çemberi bulamayan G.Saray, salondan 91-90 yenik ayrılmak zorunda kaldı.


Ataman: Savunmada kötüydük
Laboral Kutxa'ya deplasmanda mağlup olan Galatasaray Liv Hospital'da antrenör Ergin Ataman savunmada etkisiz oynadıklarını söyledi. Ataman, "Hücum olarak iki takım için de iyi bir maçtı. Ancak savunma için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Her çeyrek rakibimiz 20 sayı üzerinde skor buldu. Oyunun sonunda Sinan, Ender, Arroyo ve Micov ile çok top kaybı ve hatalar yaptık. Böylece onlara galibiyeti getirecek atış şansı verdik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...