Ersun Yanal'ı Mourinho'ya benzetti

Ersun Yanal'ı Mourinho'ya benzetti

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Ersun Yanal için 'Türkiye'nin Mourinho'su' ifadesini kullandı

Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in ayrılığından sonra göreve gelen Ersun Yanal, ilk maçında Galatasaray deplasmanından galibiyetle dönmeyi başardı.
Yorumcu Sinan Engin, 'Ersun Yanal bana oranla Türkiye'nin Mourinho'su. Oynattığı futbolla ve yaptığı etkiyle bunu yakıştırıyorum. Eğer şampiyon yaparsa naturel ki. Tüğrkiye'nin enfazla yerli hocası' ifadelerini kullandı.
Karizmanın ciddi olduğunu vurgulayan Engin, 'Yanal'ın futbol dışı davranışları doğru olsaydı Fenerbahçe ile devam etseydi şamiyonluğa ambargo koyardı. Tarz ve karizma da önemlidir. Kenarda da yakışıyor' dedi. Yanal'ın akıllı bir adam olduğunu izah eden Engin, 'Trabzonspor'u diyelim şampiyon yaptı, veya bir çıkış yaptı. Kendisini geliştirmiş. Yanal aşırı akıllı bir adam. Hakkında çıkan haberlerde hiç istifini bozmadı' biçiminde konuştu.
Yanal meselesinde övgü dolu sözler izah eden Engin, 'Mourinho'da da 250 gr. beyin var, Ersun Yanal'da da. Mourinho Ersun Yanal benzeri davranmıyor. Mourinho karizmasıyla davranışlarıyla inanılmaz bir adam, ben de Yanal'da bunu görüyorum diyorum' yorumunda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...