Prandelli istifa!

Prandelli istifa!

SPOR Haberleri

Yenilen ikinci golün ardından taraftarlar İtalyan çalıştırıcıya büyük tepki gösterdi. Prandelli ise maç sonunda "Suçlu benim" açıklamasını yaptı

Galatasaray'da, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından gözler yeniden Teknik Direktör Cesare Prandelli'ye çevrildi. Sarı-kırmızılıların, kalesinde ikinci golü görmesinin ardından taraftarlar isyan bayrağını çekti. Galatasaray tribünleri dakikalarca süren protestolarla İtalyan teknik adamı istifaya davet etti. Karşılaşma sonuna kadar bu isyan sürdü. Sarı-kırmızılı taraftarlar geçtiğimiz haftalarda da İtalyan çalıştırıcıya istifaya çağrısında bulunmuş ancak Galatasaray yönetimi "Hocamızla devam edeceğiz" mesajını vermişti. Cesare Prandelli karşılaşma sonunda Trabzonspor mağlubiyetini "Hatayı nerede yaptığımızı bulmamız lazım. Taraftarımız için çok üzgünüm, haklılar. Kaybedildiği zaman suç her zaman teknik adamındır ama önümüzde birçok maç var ve bizi desteklemeleri gerekiyor, onlardan bunu istiyorum. Skoru kaybettikten sonra birçok değişiklik yaptık, ben bu yenilgide faturayı kendime çıkartıyorum ve bir hata varsa bunu ben yapmışımdır. Bu hatayı bulmamız lazım, bulacağız" ifadeleriyle değerlendirdi.
Sneijder yorgundu
İtalyan çalıştırıcı, Sneijder'i oynatmama nedenini ise "Milli maçtan sonra kendisinin bir yorgunluğu vardı. Karşılaşma öncesinde bunu kendisine söylemiştim" dedi. Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak'ın takıma karışıp karışmadığı yönündeki soruyu da cevaplayan Prandelli, "Kesinlikle hayır! Yaptığım kadro tercihlerime büyük bir saygı var ve dışarıdan hiç kimse bana baskı yapmıyor, böyle bir durum söz konusu değil" diyerek sözlerini tamamladı.
3
Prandelli, Ersun Yanal'a karşı yaptığı 3. karşılaşmada 3.yenilgisini aldı. İtalyan çalıştırıcı, 2004 yılında Parma'nın başında bulunurken, Ersun Yanal'ın nbsp;o dönemde çalıştırdığı nbsp;Gençlerbirliği ile UEFA Kupası nbsp;3. turunda karşı karşıya gelmiş ve iki maçı da yitirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...