Altay'a Güller geliyor

Altay'a Güller geliyor

SPOR Haberleri

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Mesut Toros'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Altay, Serdar Güller ile anlaştı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Mesut Toros'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Altay, son olarak Boluspor'u çalıştıran Serhat Güller'le prensipte anlaştı. nbsp;

Yıldırım Uran, Besim Durmuş, Hüseyin Hamamcı gibi teknik adamları gündemine alan siyah-beyazlıların yönetim kurulu toplantısında oy çokluğu ile Güller'in isminin ağırlık kazandığı öğrenildi. Serhat Güller ile temasa geçen kurmayların yarın son bir görüşme yapıp 46 yaşındaki nbsp;teknik adama nbsp;sözleşme imzalatması bekleniyor. Serhat Güller; İnegölspor, Mersin İdmanyurdu, Denizlispor, Bandırmaspor ve Kocaelibirlikspor'da görev almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...