Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Totti'den beraberlik açıklaması

Totti'den beraberlik açıklaması

SPOR Haberleri

Roma kaptanı Totti, 1-1 biten CSKA Moskova maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda CSKA Moskova'ya konuk olan Roma, Totti'nin frikik golüyle 1-0 öne geçerken son dakikalarda gelen gole engel olamayınca sahadan 1-1'Lik beraberlikle ayrıldı. Maçtan sonra konuşan 38 yaşındaki futbolcu, "Son dakikada yediğimiz gol Mike Tyson'un yumruğu gibiydi. Çünkü doğrusu bu golü gerçekten beklemiyorduk" ifadelerini kullandı.
Karşılaşmayı değerlendiren İtalyan yıldız, "İlk yarıda iyi oynadık ama burada büyük takımlar var. Son bölümde topu iyi kontrol edemedik ve cezalandırıldık" dedi. Havanın soğukluğundan şikayet eden Totti, "Bu havada ve bu zeminde oynamak gerçekten çok zordu ama bu bir bahane değil" yorumunda bulundu.
Gruptaki son maça değinen Totti, "City ile final değerinde bir maç yapacağız. Eminim en büyük avantajımız taraftarımız olacak" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...