Altay 'Serhat Gülleri' ile sözleşme imzalayacak

/ Kaynak: DHA
Altay 'Serhat Gülleri' ile sözleşme imzalayacak

SPOR Haberleri  / DHA

ALTAY yönetimi, önceki gün prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Serhat Gülleri ile sözleşme maddeleri konularında yaşanan pürüzleri aştı.

İzmir'e gelerek mukavele imzalayacağı açıklanan Serhat Gülleri, Altay'da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Altay da Türkiye'deki pek çok kulüp gibi mali sorunlar yüzünden sportif olarak hedeften uzaklaşmış görünüyor. Ancak yönetim, futbolcu ve taraftarlarla el ele verip, Türkiye'nin bu köklü kulübünü yeniden rotasına oturtacağımıza inanıyorum" dedi.
Altay yönetiminin ısrarla istediği tek taraflı fesih hakkının mukavelede yer alacağı belirtilirken, bu hakkın iki taraf için de geçerli olacağı ve sözleşmede tazminat maddesi bulunmayacağı kaydedildi. Siyah beyazlı kulüple 1.5 yıllık mukavele imzalayacağını belirten Serhat Gülleri, yarın takımla birlikte ilk antrenmanına çıkacak. Tecrübeli çalıştırıcı, daha önce Boluspor, Kocaeli Birlikspor, Bandırmaspor, Denizlispor, Mersin İdmanyurdu, İnegölspor ve İstanbul Başakşehir kulüplerinde de görev yaptı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...