Sneijder: Galatasaray'da mutlu muyum?

Sneijder: Galatasaray'da mutlu muyum?

SPOR Haberleri

Wesley Sneijder, Anderecht maçı sonrası Belçika basınına kısa bir değerlendirmede bulunurken, Galatasaray'da mutlu olduğunu açıkladı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kaybedilen Anderlecht maçı sonrasında Belçika basınına kısa bir değerlendirme yaptı. Sneijder, maçı değerlendirirken, geleceği hakkında da kısa bir açıklamada bulundu. Hollandalı oyuncu, Anderlecht'in daha iyi oynadığını söylerken, ''Daha farklı olmasını bekliyorduk. Ancak Anderlecht daha iyi oynadı. Praet ve Williams'a çok fazla boş alan bıraktık. Onlar daha organize oynadı, biz ise topun arkasında yürüdük. Galatasaray'da mutlu muyum? Yoğun bir fikstür ve yoğun bir dönemdeyiz ama kendimi Galatasaray mutlu ve iyi hissediyorum'' ifadelerini kullandı. Trabzonspor maçında Cesare Prandelli tarafından ilk 11'de şans verilmeyen Sneijder, Anderlecht'e karşı oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ise 90 dakika forma giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...