Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Kırcan son yolculuğuna uğurlandı

Fikret Kırcan son yolculuğuna uğurlandı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe tarihinde en uzun süre forma giyen futbolcu olma unvanını taşıyan ve dün hayatını kaybeden Fikret Kırcan için tören düzenlendi.

Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki törene Fenerbahçeli yöneticiler, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, altyapı sporcuları, kulüp personeli, ailesi ve sevenleri katıldı. Sarı-lacivertli kulübün tarihinde en uzun süre forma giyen futbolcusu unvanına sahip olan, teknik direktör ve yönetici olarak da kulübe hizmet veren Fikret Kırcan'ın örnek bir futbolcu ve yönetici olduğunu söyleyen yönetim kurulu üyesi Turan Şahin, "15 yaşında giydiği formayı aralıksız olarak 22 sene büyük gururla taşımıştır. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Kendisini asla unutmayacağımızı ve aziz hatırasını yaşatacağımızı tekrarlıyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Fikret Kırcan'ın cenazesi öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı için Şakirin Camii'ne götürüldü.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


Fikret Kırcan son yolculuğuna uğurlandı

















UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...