Galatasaray'da ayrılıkları bitmiyor

Galatasaray'da ayrılıkları bitmiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yeni yönetimin gelmesiyle birlikte ayrılıklar yaşanmaya başlandı. Son olarak Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'la ayrılık yaşanacağı biliniyor

Sarı kırmızılılarda yeni yönetimi göreve gelmesiyle birlikte takımda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılmaya başlandı. Furkan Özçal ve Umut Gündoğan için Kardemir Karabükspor'la önemli ölçüde anlaşma sağlayan Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşanmak üzere.


Galatasaray'da sezon başında kadro dışı bırakılan ve yeni yönetimin gelmesiyle de affedilmeyen Engin Baytar devre arasında kesin olarak takımdan ayrılacak. Sarı kırmızılı takımla sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan orta saha oyuncusunun Akhisar, Balıkesirspor ve Çaykur Rizespor takımlarıyla transfer görüşmesi yaptığı belirtildi. Galatasaray'la 2 Temmuz 2013'de sözleşmesini 2+1 şeklinde uzatan Engin Baytar'ın sözleşmesinin opsiyon hakkını kullanmayacak olan sarı kırmızılılar oyuncu ve manajerine 'Kendinize kulüp bulun, kolaylık sağlayacağız' teklifinde bulundu.


Bonservisiyle olmasa bile kiralık olarak takımdan gönderilmeye çalışılan Engin Baytar'ın Ocak ayı içerisinde yeni takımına imza atması ve Florya'dan ayrılması bekleniyor. Cesare Prandelli döneminde bir çok kez takıma geri dönmek istediğini belirten Engin Baytar, Yiğit Gökoğlan'la arabada çektiği görüntüler yüzünden taraftarlardan büyük eleştiri almıştı. Yine Engin Baytar'ın bir TV programına verdiği röportaj ve takım arkadaşları hakkında söyledikleri sonrası Galatasaray yönetimi Engin'i takıma geri almama kararı almış ve transfer listesine koymuştu.


31 yaşındaki Engin Baytar, 2011-2012 sezonunda Trabzonspor'dan Galatasaray'a 1 milyon 100 bin Euro'ya transfer olmuştu. Engin Baytar ilk geldiği sezon teknik direktör Fatih Terim'le çok iyi bir performans göstermiş ancak sonraki sezonlarda büyük bir düşüş yaşamıştı.


Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...